Komisyonda Trabzon ile ilgili beklentilerini aktardıklarını ifade eden Milletvekili Cora, “Ayasofya, Sümela ve Kızlar Manastırı'nın restorasyonu için ayrılan ödenekler, mütemadiyen yapılan ziyaretler ve gösterilen hassasiyet nedeniyle Bakanımıza teşekkür ettik. Bu tarihi eserlerin bir yıl içerisinde tamamlanarak turistlerinde ziyaretine açılacağını bildirmek istiyorum. Ayrıca 2021 yılının Sümela Yılı olmasını teklif ettik. Bütçenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Milli Takımda Güneş Açtı

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, İzlanda ile berabere kalarak 2020 Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan A Milli takım ile ilgili bir mesaj yayınladı. Cora mesajında şu ifadelere yer verdi: “Uzun bir aradan sonra milli takımda GÜNEŞ açtı. EURO 2020 yolunda umut saçtı. Son maça kalmadan gruptan çıktı. Daha büyük başarılara milletçe hazırız. Tebrikler Milli Takım, teşekkürler Şenol Güneş.”

Kıbrıs Mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 36. Kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Cora KKTC’nin kuruluş yıl dönümünü şu cümlelerle kutladı: “Kıbrıs milli davamız ve ayrılmaz parçamızdır. Haklı ve onurlu mücadelemizdir. Namus, vatan ve bayrak uğruna canını feda eden şehitler diyarıdır. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Şehitlere, gazilere selam olsun.”
 
Editör: TE Bilisim