Geride kalan 3,5 aylık süre zarfında ilçelerin tamamını en az 2 kez ziyaret eden Zorluoğlu, bazı ilçelerde bu sayıyı ikiye, hatta üçe katladı. Özel ziyaretler gerçekleştirdiği ilçelerde ilk turlarda esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla hasbihal toplantıları gerçekleştirip kendisini detaylı şekilde tanıtma yoluna giden Zorluoğlu, sonraki turlarda ise yönetim anlayışı, proje ve vaatlerini detaylarıyla anlatarak, pekiştirdiği ilişkilerin sandığa da ‘evet’ olarak yansımasını beklediğini belirtti.

4 X 4 Destek Güvencesi

Tanıtma-benimsetme faslını çabuk geçen Zorluoğlu, haftalar ilerledikçe AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı programların yanı sıra, her hafta kente gelen bir başka bakanın Trabzon’a özel olarak düzenlediği saha çalışmalarına katıldı. Bu anlamda hem Trabzonlu 4 bakandan hem de partisinin 4 Trabzon milletvekilinden beklediği desteği fazlasıyla gören Zorluoğlu, bu desteğin başkan seçilmesi halinde, projelerinin hayata geçirilmesi için kaynak temini anlamına geldiğini de vatandaşlarla her buluşmasında dile getirdi. Son olarak Beşikdüzü ilçesinde temaslarda bulunan, sonrasında da Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Nuri Ekim’in proje tanıtım toplantısına katılmak üzere Akçaabat’a giden Zorluoğlu, gittiği bu ilçelerde de hemşehrilerine bu doğrultuda beyanlarda bulundu. 

Beşikdüzü’nde esnaf ziyaretleri yapan ve seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Zorluoğlu, ardından hasbihal ettiği hemşehrilerinden, kendisine seçimde de aynı teveccühü göstermelerini istedi. Daha sonra Akçaabat’a geçen Zorluoğlu, burada katıldığı ilçe belediye başkan adayı Ekim’in proje tanıtım toplantısında Akçaabat için planlanan projeleri oldukça beğendiğini söyledi. 
 
Editör: TE Bilisim