Of ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan Hilmi Saral Of Kumludere Köyü nüfusuna kayıtlı. Emekli Öğretmen olan Hilmi Saral  Ankara‘da yaşıyor. 

Uzun yıllar Oflular derneğinin de başkanlığını yapan Hilmi Saral Memleketi Of İlçesinde sevilen sayılan duayen eğitimci olarak da bilinmekte. Diğer yandan Cumhuriyet Halk Partisi Of ilçe başkanı Fahri Kaptanoğlu ‘da Hilmi Saral’ın Aday adaylığına sıcak baktığını belirterek destek verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Of Belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Hilmi Saral konuyla ilgili şöyle konuştu 

“Uzun yıllar büyük şehirlerde yaşadım ve sivil toplum örgütlerinde başkan ve yöneticilik yaptım. Yönetim ve hizmet konusunda oluşan deneyimlerimi İlçemin hem fiziki yapısında hem de sosyal yapısına aktarabilirim. Aday adaylığım sürecim dahil olmak üzere ilçeme hizmet etmeye devam edeceğim. Aday adaylığım sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi Of ilçe örgütü ve partimiz karar merciidir. Of halkı 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde en doğru kararı vermesini bekliyorum” ifadelerini kullanan Saral “Halk desteği büyük otoritedir” diye konuştu.
Cemal SANCAK
 
Editör: TE Bilisim