Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşen tanıtım toplantısına, İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İyi Parti İl Başkanı Azmi Kuvvet, CHP İl Başkanı Güzide Uzun,İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu ve çok sayıda partili ve davetli katıldı.
 
Göreve Talibim
 
Akbulut burada önemli açıklamalarda bulundu. Akbulut, “Siyaset kimisi için zenginliğe giden bir yol, Kimisi için gücün anahtarı. Kimi siyasetçi geçinir, kimi siyasetten geçinir.  Fakat bir de özlediğimiz siyaset var. Bizim geleneğimizin siyasetten anladığı şey var. Şairin “her şeyi tutan bir şey” diye tarif ettiği o sır, o hakikat.  Bizim hakikatimiz bu:  Siyaset borç ödemektir. Evet, bizim siyasetten anladığımız kazanmak değil, ödemek. Almak değil, vermek.  Köyümüz, ilçemiz, şehrimiz, nihayet ülkemiz. Bunların bizim üzerimizde hakkı vardır.  İşini layıkıyla yapan memurun, toz toprak içinde aylarca çalışıp mahsul alan, soframıza ekmeği koyan çiftçinin, kara günde yanımızda duran komşumuzun, sabah selamlaştığımız, tebessümüyle günümüzü güzel geçirmemize vesile olan hemşerilerimizin bunların hepsinin üzerimizde hakkı var” ifadelerini kullandı.
 
Borcumu Ödemek İstiyorum
 
Akbulut, “Huzurunuzda ifade etmek isterim ki, ben güzel ilçemizin daha da güzel olması, mayasındaki cevheri tam olarak ortaya çıkarması için bir vazifeye namzet oldum, talip oldum” diyerek şunları kaydetti, “  Ben de bismillah dediğimiz bu günde beni yalnız bırakmayan hemşerilerime layık olacağımın sözünü vererek adaylığımı ilan ediyorum. Akçaabat’ın yetiştirdiği, bu toprağın bir evladı olarak, doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım toprağa borcumu ödemek istiyorum.  Hep özlediğimiz, keşke şöyle olsa dediğimiz siyaseti ilçemize yeniden getirmek istiyorum.  Komşuluk hakkına, hemşerilik hukukuna saygılı, bütün renklerimizi bağrına basan, ortak akılla evlatlarımıza kalacak rahmet eserleri var etmeye çabalayan bir başkan olmak. Hayalim, hedefim, vizyonum budur.”
 

Editör: TE Bilisim