Siyasete Refah Partisinde Başladım

Temayül öncesinde Araklı’yı gezen Genç başarılı bir temayül süreci yaşadığını ifade etti. Genç, siyasete 1994 yılında Refah Partisi Gençlik Kollarında başladığını söyleyerek, ‘1994 sonrasında belediyelerden tarih yazdık’ dedi.

Ak Parti’nin Kuruluşunda Varım

2002 yılında AK Parti’nin Merkez İlçe Gençlik Kollarında görev yaptığını ve seçimlerde çalıştığını söyleyen Genç, ‘Şimdi de göreve talip olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız gençlerin önünü açtı. Gençlerin partinin her kademesinde olmasını istiyor. Bu cesaretle birlikte Araklı’dan Belediye Başkan aday adayı oldum. Allah mahcup etmesin’ diye konuştu.

İmar Bizi Üzüyor

Araklı Merkez mahallesinde olduğunu söyleyen Genç, ‘Araklı Trabzon’un en büyük ilçesi ama o büyüklükte sıçrama yapamadı. Araklı için başka şeyler konuşmamız lazım. Yani Mega projeler. Araklı’da imar durum beni son derece üzüyor. Eğer iş başına gelirsek imara çeki düzen vereceğiz. Mühendis gözüyle birlikte bakacağız’ ifadelerini kullandı.

Temayül İyi Geçti

Beşirli çok amaçlı salonda gerçekleşen teşkilat temayülünün iyi geçtiğini söyleyen Genç, ‘Genel Merkezimiz güzel bir çalışma yaptı. Bizde kendimizi Araklı örgütümüze anlattık. Hayırlısı olsun. Temayül kriterlerden sadece birisi’ ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilisim