Nitekim bu başvuru Genel Merkezimiz tarafından yapılmıştır. Bu gün karar veren mahkemelerin Hukuk mahkemeleri Kanununun 390/1 maddesi hükmüne aykırı olduğu açık ve ortadadır. Zira bu madde ihtiyati tedbirin dava açıldıktan sonra ancak asıl davanın görüldüğü mahkemeden talep edilir demektedir. MHP Olağanüstü Kurultay süreci, hukuki bir süreçtir.

Şimdiye kadar hukuk işlemiştir, şimdiden sonra da işlemeye devam edecektir. Yetkili Mahkeme tarafından atanan Kurultay Çağrı Heyeti yeni gelişmeler üzerine değerlendirmesini yapacak ve kamuoyuna bilgi verecektir diye düşünüyorum. Biz her türlü karara karşı hazırlıklıyız.

Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Hukuk yolundan sapmadan ve ülküdaşlık hukukumuzu zedelemeden çalışmalarımızı büyük bir özenle yürütüyoruz. Olağanüstü kurultay sürecine yönelik çalışmalarımız ve ülküdaşlarımızla görüşmelerimiz kesintisiz sürecektir. MHP ve Ülkücü Hareket için en doğru kararı, nihayetinde ülkücü irade verecektir. Ülkücü iradenin kararına da herkes sonuna kadar saygı gösterecektir.”

Şampiyon Babaocağında

İstanbul Üsküdar Burhan Felek Spor salonunda düzenlenen WKU Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ederek Dünya Şampiyonu olan Sabriye Şengül altın kemeri ile birlikte babaocağı Şalpazarı’na gelerek burada çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ıda makamında ziyaret eden Sabriye Şengül gördüğü ilgiden oldukça mutlu oldu.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’da şampiyon sporcuyu kutlayarak kendisi ile gurur duyduklarını söyledi.

Fol Deresine Muhteşem Proje

Vakfıkebir Belediyesi tarafından ilçeyi ikiye bölen Fol Deresi üzerinde yapılacak olan projenin ihalesi 6 Nisan Çarşamba günü yapılmıştı. Projenin yapım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Köprülerin ve projenin bir kısmının da DSİ tarafından yapılacağı öğrenildi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'nın ilçeye vaat ettiği önemli projelerden birisi olan Fol Deresi Projesi ile dereden geçen köprüler ve etrafı muhteşem bir görümüm kazanacak.

Beşikdüzü MHP’ye Kim Atanacak?

Milliyetçi Hareket Partisi Beşikdüzü İlçe Teşkilatı görevden alınmıştı. Yeni teşkilatı kurma görevinin kime verileceği merek ediliyor.

Aldığımız duyumlara göre bu göreve en yakın isim uzun yıllardır parti içerisinde yer alarak çeşitli görevlerde bulunan Kazım Zıp. 

İl teşkilatının görevden alınan diğer ilçelerle birlikte bir çalışma içerisinde olduğu ve önümüzdeki günlerde görevlendirmeleri yapacağı öğrenildi.

Başkan Yardımcısının Acı Günü

Şalpazarı Belediyesi Başkan yardımcısı Faruk Beldüz’ün Anneannesi, Ali Şükrü Bayraktar’ın eşi Hava Bayraktar beyin kanaması sonucu bir haftadır tedavi gördüğü Fatih Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti.  Hava Bayraktar’ın cenazesi Geyikli Gültepe Mahallesi Merkez Camiinde kılınan cenaze namazına müteakiben aile mezarlığında toprağa verildi. Başkan Yardımcısı Faruk Beldüz ve Bayraktar ailesine başsağlığı diliyoruz.

Son Tarih 2 Mayıs

TTSO, Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (Teknokent) yapımı planlanan İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi için ihale dosyası alımı son gününün 2 Mayıs Pazartesi olduğu bildirildi.
 
TTSO Meclis toplantısında konuyla ilgili bilgi veren Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, bölgemizden firmaları da ihaleye davet ederek, “2 Mayıs Pazartesi gününe kadar dosya alınabilecek.

Ardından 2 haftalık bir süreden sonra ihaleye teklifler sunulacak.

Tüm Trabzonlu firmalarımızın da bu ihaleye girme konusunu değerlendirmelerini istiyoruz” dedi.

Giresun’a Yeni Orman Müdürü

Gümüşhane Orman İşletme Müdürü Veysel Kodalak, Giresun Orman Bölge Müdürü olarak atandı.

Atama kararnamesinin önümüzdeki günlerde yayımlanacak olan Resmi Gazete’de yer alması beklenirken, Kodalak yaklaşık 2 yıldır başarıyla sürdürdüğü Gümüşhane’deki görevinden ayrıldı.

Kodalak’ın önümüzdeki hafta içerisinde Giresun’daki yeni görevine başlaması bekleniyor.

Cem Öğretir Rize'de

4. Rize Profesyonel Gelişim Zirvesi, 2015 Yılının En İyi Haber Spikeri olan Cem Öğretir'in katılımıyla yapılacak. B.Medya Reklam ve Organizasyon tarafından düzenlenen Gelişim Zirvesinin 4.sü “4. Rize Profesyonel Gelişim Zirvesi” adı altında 2015 Yılının En İyi Haber Spikeri olan Cem Öğretir’in katılımıyla 15 Mayıs 2016 Pazar günü 11.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 
Editör: TE Bilisim