9 Bin 60 Seçmen Var

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için Aydınlıkveler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Mehmet Bulut, projelerini anlattı. 9 Bin 60 seçmeni bulunan Aydınlıkevler Mahallesine yeni bir vizyon katma adına göreve talip olduğunu belirten Mehmet Bulut, “Destek sizden, hizmet bizden” diyerek yola çıktı.

Sıkıntıları Çözmek İçin Adayız

35 yıl sporun içinde aktif olarak yer aldığını belirten Bulut, “Artık mahalleme hizmet etmek istiyorum. Muhtarlık koltuğuna değil, mahallemin sıkıntılarını çözmeye talibim. Aydınlıkevler Mahallesi’ne yeni bir vizyon katmanın peşindeyiz. Projelerimizi her ortamda mahalle halkımızla paylaşıyoruz. Bize gösterilen ilgi oldukça fazla. Pozitif geri dönüşler alıyoruz. Bu ilgi ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir” dedi.

Daha Yaşanılabilir Bir Mahalle Olacak

Mahalledeki tüm sorunlara hakim olduğunu belirten Muhtar adayı Mehmet Bulut, “Sıkıntılarımızı tek tek çözmeye talibim. Mahallemizde yapacağımız çalışmaları halkımızın istek ve ihtiyaçlarına göre belirleyeceğiz. Vatandaşımızla sık sık istişarede bulunarak sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız. Ulaşılabilir bir muhtar olacağım. 7/24 halkımızın emrinde ve yanında olacağım. Aydınlıkevler’i daha yaşanılabilir huzurlu bir mahalle yapmak tek amacımız olacak” dedi.

İşte Projelerinden Bazıları

Aydınlıkevler Mahallesi için değişim zamanının geldiğini ifade eden Bulut, projelerinin bazılarını da şöyle tanıttı; “Mahallemizin toplu taşıma ve ulaşım hizmetlerinin daha verimli hale getirmek için ilgili kurumlarla çözüme kavuşturacağız. Muhtarlığa ait bir sosyal tesis kurarak anne ve çocuklar için spor, el sanatları, dinlenme salonu ve turlar gibi aktiviteler yapacağız. Mahallemizin gençlerine yönelik Halk Eğitim Merkezi ve İŞ-Kur aracılığı ile istihdam sağlayacak projeler geliştireceğiz. Mahallemize bir semt sahası kazandırmak için çalışacağız. Geleneksel eğlence ve kaynaşma geceleri düzenleyeceğiz. Engelli, yaşlı ve ihtiyaçlı sakinlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına ilgili kurumlarla hareket edeceğiz” dedi.

Mehmet bulut kimdir?

1960 yılında Trabzon’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Trabzon’da tamamladı. 1972 yılında Trabzonspor altyapısında futbol oynamaya başladı. 6 yıl Trabzonspor, Fenerbahçe ve Ormanspor’da amatör olarak oynadıktan sonra 1980 yılında ise profesyonel futbolculuğa adım attı. Kütahyaspor, Bafraspor ve Elazığspor Kulüpleri’nde 8 yıl profesyonel futbol oynadı. 1989 yılında futbol hakemliği yapmaya başladı. Ülkemizin birçok ilinde müsabakalar yönetti. 15 yıllık hakemlik görevinin ardından 5 yıl da futbol hakem ve gözlemci kadrosunda yer aldı. Bunun yanında 5 yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde, 30 yıl PTT kurumunda kamu görevini tamamlayarak 2018 yılında emekli oldu. Bulut, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
Editör: TE Bilisim