Büyük hedeflere yürüyeceğiz
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Yıldırımhan, “Şehrimizin çok daha büyük hedeflere yürümesi için hizmet bayrağını devralmaya talibim” dedi. 
 
Modern bir Trabzon inşa edeceğiz
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden istifa eden Davut Çakır, AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Çakır, “Trabzon’u ve ilçelerini daha ileriye taşıyarak modern ve model bir belediye durumuna getirmek ana gayemiz olacak” dedi.
 
El birliğiyle başaracağız
 
İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi eski Başkanı Mustafa Yaylalı AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Yaylalı, “Şehrimizin sorunlarına hakimim. Trabzon’u el birliğiyle layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.  
 
Ergin aydın aday adayı
 
Ergin Aydın'ın Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığı için AK Parti Trabzon İl Başkanlığına başvuruda bulundu. Aydın, “Şehrimizi daha ileriye taşımak için bu kutsal göreve talibim” dedi.
 
Tecrübeyle Yöneteceğiz
 
Mustafa Uzun 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Akçaabat belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Mustafa Uzun, Akçaabat'ı belediyecilikte daha yukarılara çekme hedefleri doğrultusunda aday adaylığını açıkladığını söyledi.
 
İlçemin Her Yanında Hizmetimiz Var
 
Farabi Hacıhasanoğlu, ‘Bu bayrak yarışında aynı davaya hizmet ettiğimiz arkadaşlarımla birlikte emaneti daha da yukarılara çıkarmak için gereken gayreti göstereceğiz. Partimizin adayı kim olursa olsun bugüne kadar tüm seçimlerde yaptığımız siyasi çalışmaların hepsine katılacağıma söz veriyor, aynı özveriyi diğer aday adayı arkadaşlarımdan bekliyorum’ dedi.
 
Akçaabat’ımızı ileri taşıyacağız
 
Trabzon’un Akçaabat ilçesine mart ayında yapılacak Yerel Yönetim Seçimleri öncesinde ilk kadın aday adayı Arzu Yalçınalp oldu. Yalçınalp, “Akçaabat’ımızı 2023’lere, 2053’lere 2071’lere taşımak için yola çıkmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Göreve hazırım
 
Kemençe Ustası Yusuf Cemal Keskin Trabzon’un Dernekpazarı İlçesi Belediye Başkanlığı için AK Parti ilçe başkanlığına müracaatını yaptı. Keskin, “İlçem için göreve her daim hazırım. Dernekpazarı’nı her yönüyle ileri taşımak için bu göreve talibim” dedi.
 
Çarşıbaşı’na Kadın Eli Değecek
 
Ankara Valiliğinde görev yapan Fatma Balcı, devlette edindiği bilgi ve birikimini ilçesine hizmete dönüştürmek için AK PARTİ Çarşıbaşı Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı.
Editör: TE Bilisim