Kentsel dönüşüm ve organik çay fabrikası
 
Trabzon’un Araklı İlçesi’nin Yeşilyurt Beldesinin kurucu belediye başkanı Hamit Baycan, AK Parti’den Araklı Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.
 
İlçe başkanı Şaban  Bıyık’a aday adaylık müracaatını yapan Baycan, Araklı’da yaşayan 50 bin insanın her kesminden gelen yoğun talep üzerine aday adayı olduğunu ifade etti. Aday adaylığı projelerini açıklayan Baycan, “Araklı Bayburt yolu ile Araklı Yeşilyol yolu önceliğimizdir. Eğitimin önemini çok iyi biliyorum, ilçemize Ziraat Fakültesi ile Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu kazandıracağız. Araklı’ya bir Fen Lisesi kuracağız” dedi.
 
Fatih Yılmaz hemşerilerinin yoğun ilgisiyle AK Parti’den Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat etti
 
Miting kalabalığında başvuru
 
AK Parti Şalpazarı Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Fatih Yılmaz, Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı oldu.  Fatih Yılmaz’a müracaatı sırasında parti binasında büyük bir kalabalık toplanarak destek verdi. Müracaat dosyasını İlçe Başkanı Zeki Çabuk’a teslim eden Fatih Yılmaz yaptığı açıklamada; “AK Parti iktidarımızın Türkiye de gerçekleştirdiği başarılı hizmetleri Şalpazarı’nda da hayata geçirmek için Şalpazarı belediye başkanlığına bir kez daha aday adayı oldum. Doğduğum günden beri Şalpazarı’nda yaşayan bir kardeşiniz olarak, sizleri çok yakından tanıyor, sorunlarınızı ve çözümlerini çok iyi biliyorum” dedi.
 
AK Parti’ye Pozitif Aday
 
Mehmet Çıkrık Dernekpazarı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı. Çıkrık burada önemli açıklamalarda bulundu. Aday Adayı Çıkrık açıklamasında,  “Her şeyin başı eğitimdir. İlçemiz içinde yıllardır söylene gelen Sanat Okulu açılması. Bunun için teşebbüs edip inanarak  çalışmaya başlanması yeterli. İlçemizin medari iftiharı hayırsever Dursun Ali Kurt yapımını üstlenmeyi yıllar önce taahhüt etmişti. Bir başka iş adamımızın kimsesizler okulu açma önerisi. O zaman gerçekleştirilemedi. Güzel bir öneri olup, yurdun her yerindeki kimsesizlerden  oluşacak çocuklarla  ilçemize bir hareketlilik  kazandıracağına inandığı için  o girişimi aktif hale  getirmeye çalışmak. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biride çok amaçlı düğün salonu  ve otel. Yap işlet devret yöntemi ile kabullenen müteşebbis hazır. Yeter ki o fırsat değerlendirilsin” dedi.
 
Tonya’da AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Veysel Kurt, “Niyetimiz Tonya’ya hizmet etmektir” dedi.
 
Kurt Rüzgarı
 
Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anestezi ve Reanimasyon Teknisyeni olarak görev yapan Veysel Kurt, Tonya AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen görkemli bir törenle belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
 
“Kürtün’e hizmet etmek istiyorum”
 
MÜSİAD Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyesi  ve TTSO Meclis Üyesi İşadamı Mehmet Üçüncüoğlu, Gümüşhane’nin Kürtün İlçesinden AK Parti’den belediye başkanlığına aday adayı oldu.
 
Kürtün İlçe teşkilatında ilçe başkanı Yalçın Bayrak’a aday adaylık dilekçesini teslim eden Üçüncüoğl, “Doğduğum, çocukluğumun, gençliğimin geçtiği yaşamaktan büyük keyif aldığım; dostluğu, huzuru, cömertliği, sevgiyi yaşadığım Kürtün’ümüze hizmet etmek için Ak Partiden aday adayı oldum” dedi.
 
İyidere İçin  Yola Çıktım
 
Rizeli işadamı, ÇAYKUR Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı, Rize Kızılay İl Genel Sekreteri, 84 Noluiyidere Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı, Eski İyiderespor Başkanı Saffet Mete, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den İyidere ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
 
AK Parti'den İyidere Başkan Aday Adayı olan ÇAYKUR Rizespor'un Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Mete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler doğrultusunda bundan önce çalıştıkları gibi çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
 
Türkiye’nin 2023 ve 2071 vizyonu doğrultusunda daha gelişmiş bir İyidere için aday olduğunu ifade eden Mete, destek olup adaylık için cesaretlendiren herkese teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim