Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Altan Şahin'in konuşmasının ardından görevi devreden Melikşah Atasoy'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edip, yeni atanan Hasan Acer'e başarılar diledi.

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine ; Mhp 23.Dönem Milletvekili Myk Üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu,Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve yönetimi , Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Altan Şahin ve yönetimi,Kamu-Sen il başkanı Çoşkun Dilber,Akçaabat ziraat odası başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Türk eğitim sen Başkanı Erol Örseloğlu,Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir, Düzköy Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Köroğlu, Eski Akçaköy belediye başkanı Osman Memiş, Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri İsmet Kırali, Osman Zeki Alşan, Murat İşçi,Eski Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Mete Şen, Eski Mhp Trabzon İl Başkanı Ali Kemal Topal,  Mhp Kadın Kolları İl Başkanı Gülen Demir ve yönetimi,Mhp Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik ve yönetimi,Mhp Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Seydioğlu, Araklı Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Kaplan, Beşikdüzü Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan Zıp, Şalpazarı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Koç , Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,Ak Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve milliyetçi ülkücü harekete gönül vermiş birçok misafir katılım gösterdi. 

Devir Teslim töreninde konuşan Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Acer yaptığı açıklamada ; Saygı değer hemşehrilerim ve pek kıymetli dava arkadaşlarım 02.10.2019 Çarşamba günü itibariyle ülkü ocakları akçaabat ilçe başkanlığında 6 yıldır görev yapan Melikşah Atasoy vatanı görevini yapmak için Ocak başkanlığı makamını ben kardeşiniz Hasan Acer e devretmiştir. 6 yıl boyunca ülkü dolu bayrağı şerefle muhafaza etmiş ve aldığı noktadan bir hayli yükseğe çıkarmıştır. Şahsım ve camiamız adına kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. 

 Bizde bayrağı devraldığımız noktadan daha yükseğe çıkarmaya var gücümüzle çalışacağız. Bu bayrak davasında halef selef ve tüm gönüldaşlarımızla birlikte bayrağımızı daha ileriye taşıyacağız. Şanlı ocağımızın kutlu yürüyüşünde hiçbir engel tanımayacağız, daima yeni Ufuklara iman dolu gönüllerle koşacağız.Devir teslim törenimize uzaktan yakından katılan herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum dedi.

Editör: TE Bilisim