Soylu’nun İstanbul merkezde, şehrin de ciddi şekilde sülietine bozan yüksek binaların, fotoğrafını yayınlayarak “Buna da imarı TOKİ mi verdi” şeklindeki twitteri herkesin dikkatini çekmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kendi sorumluluğundaki bu imar iznini, sanki geçmişte TOKİ vermiş gibi bir ifadesinin bulunması, Soylu’nun tepkisine neden olmuştu.
 
Şimdi de aynı tepkiyi Erdoğan Bayraktar, aynı yöntemle twitter’den gösterdi. Bayraktar ‘da İstanbul’da yüksek binaları kimin yaptığını, twitter’den sordu. Birkaç gün önce, Bayraktar, kendisine ait twitter adresinden aşağıdaki bu soruyu sordu. “İstanbul’daki gökdelenleri kim yaptı? Kim yapıyor. İstanbul’un sülietine kim bozdu? Kim bozuyor?  İşte eski Bakan Erdoğan Bayraktar’ın bu açıklaması önemli. Bayraktar’ın su sorusunun muhatapları belli.
 
Vali'yi Kayıkhanelere Çağıran Kim?

Rize belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, çarpıcı açıklamalar yaptığı programda, Vali'nin gece kayıkhaneye çağrıldığını, moralinin bozulduğunu ve bu nedenle veriminin düşürüldüğünü söyledi. Bakırcı şunları söyledi:

"Gerek Valiliğin, gerek başka kurumların yaptığı işlere destek olunması gerekir. Vali Bey'i biz iyi performansla çalıştırabilirsek kendi babasının evine mi yapacak onları; buraya yapacak, burada kalacak yaptıkları.
Rize kazanır. Ama moralini bozarsan, gece kayıkhanelere çağırırsan adamı, verimi düşük olur. Bu da olmaz.’

Halil Bakırcı, Valiyi kayıkhaneye çağıranların isimlerini vermedi

Metin Kara Aday Olmadı!

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi 15.Bölge birliğinin seçimlerinin ardından gazetemiz de yer alan haberde Murat Gümrükçü’nün 50, Metin Kara’nın ise 4 oy aldığı yazılmıştı.

Dün arayan kongre delegeleri, Metin Kara’nın aday olmadığını, tepkilerinin açık oylamaya olduğunu ifade ettiler.


Anıyoruz..

Trabzonspor’a kurucu ve yönetici olarak hizmet etmiş, duayen Sebahattin Kundupoğlu, Ferit Arslan ve Kenan Kalkışım ölüm yıldönümlerinde unutulmayarak anıldılar. Bizde rahmetle ve minnetle anıyoruz.
 
Editör: TE Bilisim