Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun ilçesine hizmet için çok büyük bir gayret gösterdiğini ifade eden  AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Beşikdüzü’ne tarihinin en büyük hizmetlerinin yapıldığını ve yapılmaya da devam ettiğini söyledi. 

“İlçemiz için büyük şans”

Başkan Harun Demirci, “Beşikdüzü Belediyemiz önümüzdeki günlerde yaklaşık olarak 13 milyon TL’lik üç ayrı hizmetin ihalesini gerçekleştirecek. Önce 16 Ekim’de mahallelerimize dökülecek olan beton yol ve sanat yapısı (taş duvar) çalışmaları için 3 ile 4 milyon TL’lik bir ihale yapılacak. Daha sonra 19 Ekim’de inşaatı devam eden, altında 500 araçlık otoparkında bulunduğu, kapalı pazaryerimizin üst çatı kaplama ve tamamlanabilmesi için 4 milyonluk bir ihale daha yapılacak. 

2 Kasım tarihinde ise, ilçemiz için büyük önem taşıyan şehirlerarası otobüs terminalimizin yapımı için tahmini bedeli 5 milyon TL olan bir ihale daha gerçekleştirilecektir. 

Beşikdüzü’nde bölgemizin en güzel terminallerinden birisi inşa edilecek. Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu, ilçemiz için hummalı bir çalışma yürütüyor. Beşikdüzü her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Kendisinden Allah razı olsun. İlçemiz için büyük bir şanstır” dedi. 
Tuncay HACIFETTAHOĞLU
 
Editör: TE Bilisim