Cumhur İttifakı Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Harun Demirci, sahil dolgu ve rekreasyon projesinin ilçenin çehresini değiştireceğini söyledi. Belediye Başkan Adayı Demirci, “bundan beş yıl önce 2014 yılında yerel iktidar ile merkezi iktidarı buluşturduktan sonra Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu ile birlikte Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını ilçemize getirdik.

Yatırımlar noktasında bazı illerin isteyip de alamadığı yatırımları Beşikdüzü ilçemize getirdik. Bunlar, 100 milyon TL’lik teleferik projesi. Teleferik yatırımını ilçelerin, hatta illerin bile isteyip de yapamadığı bir yatırımdır. 60 milyon TL’lik cezaevi projesi tamamlandı. Cezaevi, ilçe ekonomimize büyük katkısı olacaktır.  Ali Şükrü Bey Kültür Merkezi-Aşiyan Düğün Salonu hizmet girdi. Sarp’tan Ankara’ya kadar böyle bir kültür merkezi yok. Yine alt katında 500 araçlık otoparkı bulunan son derece modern kapalı pazaryeri bitmek üzere. İnşallah en kısa sürede pazaryerimizi de halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

İlçemizin Çehresi Değişecek

Demirci açıklamasında, “Yine bir başka yatırımımız, 40 milyon TL’lik sahil dolgu ve rekreasyonu projemiz ihalesi yapıldı. 350-400 dönüm arazinin kazandırılacağı Vakfıkebir sınırından plaja kadar olan sahil boyunca yapılması planlanan alanda muhteşem bir sahil projesi için çalışmalara başlanıldı. Sahil projemiz bittiğinde Karadeniz Bölgesi’nin en güzel projesi olacak ve ilçemizin çehresini değiştirecektir. Sahil projemizin içerisinde yok yok. Kordon boyu yürüyüş ve bisiklet yolları, plaj tesisleri, parklarıyla, kapalı havuzlarıyla, bahçeleriyle, çok amaçlı salonlarıyla, restoranlarıyla, spor tesisleriyle, yeşil alanlarıyla” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilisim