Dernek Başkanı Muhammet Aydın’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından MHP İlçe Başkanı Erdal Açıl ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören birer selamlama konuşması yaptılar. Ardından Cumhur İttifakının Belediye Başkanı Adayı Harun Demirci, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “31 Mart yerel seçimleri öncesi ilçemizin her noktasında çalışmalarımızı dört koldan sürdürüyoruz. Bugünde Şalpazarlılar Derneği’ni ziyarete geldik. Biz Şalpazarlılarla etle tırnak gibiyiz. 

Yaşadığımız bu ilçeyi daha yaşanabilir hale nasıl getirebiliriz? Daha modern bir ilçe nasıl yapabiliriz? Biz bunun gayreti içerisindeyiz. Projelerimizi sizlere sunmadan önce, 2014 yılında yerel iktidarla merkezi iktidarı buluşturduktan sonra geçen beş yıl içerisinde ilçemize kazandırdığımız yatırımların en büyüklerinden bahsetmek istiyorum; Bunlar, 100 milyon TL’lik teleferik, cezaevi, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük en modern 500 araçlık otoparkı ve üzerinde kapalı pazaryeri inşaatı bitmek üzere. İnşallah en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize hayırlı olsun. Sahil projemiz başladı. Projenin içerisinde yok yok. İnşallah Bittiğinde, Beşikdüzü ilçemize muhteşem bir sahil projesi kazandırmış olacağız. Bu yılının sonuna kadar ilçemize doğalgaza kavuşturacağız. 500 kişilik KYK öğrenci yurdumuz bitmek üzere. Çeşmeönü Mahallemize yeni bir ilköğretim okulu kazandırdık. İlçemizin her tarafı şantiyeye döndü, yatırımlarımızın büyük bir hızla devam ediyor.” dedi. 

İlçemize Fakülteyi Kazandıracağız

Devam eden yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımlar için 7-24 çalışacaklarını dile getiren Belediye Başkan Adayı Demirci: “İlçemiz için en büyük projelerimizin başında fakülte geliyor. Fakülte olmazsa olmazımız. İnşallah ilçemize fakülteyi kazandıracağız. İlçemize modern bir otogar kavuşturacağız. Yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, kapalı halı saha spor merkezi, sokak hayvanları için barınak, sanatsal kültürel faaliyetleri hayata geçireceğiz. Mahalle yollarımızı öncelik sırasına göre beton, asfaltlamaları tamamlayacağız. Her ay halk günü düzenleyeceğiz. Millet bahçesini ilçemize kazandıracağız. Beşikdüzü ilçemizin bütün mahallelerindeki yaşlılarımıza evde bakım hizmeti sunacağız. Yine halkımıza cenaze hizmeti sunacağız. Cenazelerimizde taziye çadırı kuracağız, çayını ve yemeğini biz vereceğiz. Ben Beşikdüzü’ne sevdalıyım ve sizlere hizmet etmek istiyorum. Destek sizden proje, hizmet bizden” şeklinde konuştu. 
 
Editör: TE Bilisim