Birgün masa başına oturdular ve birlikte neler yapabiliriz sorusunu kendilerine sordular.
Araştırmalar sonucu iki arkadaş, Gayrimenkul işletmesi açmaya karar verdi.
Tanjanttaki Uz&Ay Gayrimenkulu hayata geçirdiler.
İkilinin dostları güzel birliktelik oldu herkese örnek oldunuz yorumunda bulundu.
Trabzon’da sıcak bakılmayan herkesin ortalık anlayışı bu vesileyle başkalarına da örnek olacaktır diyoruz.


Mert Pekşen’i Yorumladı

SHP ve CHP’nin duayen isimlerinden Ferşat Mert ile konuştuk.
Mert, Trabzon’un son yıllardaki en çalışkan siyasetçisinin Haluk Pekşen olduğunu söyleyerek, ‘Akiften sonra o. Dersine müthiş çalışıyor. 
Hem Türkiye’nin hem de Trabzon ve bölgenin sorunlarına hakim. Meclis kürsüsünü müthiş kullanıyor’ dedi.
Mert, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı da laiklik karşıtı sözlerinden dolayı kınayarak, ‘Atatürk’ün açtığı meclis Başkanına o söylemler yakışmamıştır’ dedi.

Araklı’nın Palasına Geçmiş Olsun

Arkadaşımız Adnan Osman’ın babası Araklı’nın Pala dayısı Abdurrahman Osman karaciğer rahatsızlığı sebebiyle KTÜ’de tedavi görüyor.

Küçük bir operasyon geçirecek olan Abdurrahman Osman’ın çocukları başından ayrılmıyor.

Bizde TAKA Gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İlçesini Unutmadı

Mülkiye Baş Müfetişi Adnan Gürsoy tarafından Gürsoylar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğine, ihtiyacı olanlara dağıtılmak üzere çeşitli giysiler gönderildi.
Bu hassasiyetinde dolayı Dernek Başkanı Hüseyin Gürsoy ve yönetim kurulu kendilerine teşekkür etti ve yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağını dile getirdiler.
Gönderilen yardım önümüzdeki günlerde yönetim kurulu tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.  

Yakar 1 Mayıs’ı Kutladı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günüyle ilgili olarak yayımladığı kutlama mesajında şunları söyledi. Başkan Yakar “Ülkemizin ve ekonomimizin büyümesinde, sanayimizin gelişmesinde en büyük katkısı olan işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum.

Hangi sektörde olursa olsun, çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmeye devam edilmektedir.

Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız ilgili bakanlıklarla birlikte eş zamanlı olarak çalışarak işçilerimizin haklarını korumaya ve çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışmaktadır. Üretim ve İstihdam oranlarına baktığımızda ülkemizin son 14 yılda büyük bir gelişim göstermiştir. Bu gelişimin paydaşları arasında en büyük pay işçilerimizindir. Onlar sayesinde bu kalkınma ve üretim sağlanmıştır. Bizde ilçemiz yerelinde Üreten Belediyecilik anlayışımızla birlikte yeni istihdam ortamları oluşturma yolundayız.’

Trabzon’da Muhteşem Tiyatro

Oyuncuları arasında siyasetin duayen isimlerinden Ali Kantekin’in de bulunduğu ‘Blue Gülüşler’ isimli oyun 4 Mayıs akşamı Trabzon KTÜ Osman Turan kongre merkezinde sahne alıyor.
600 sanatseverin izleyeceği Tiyatro gösteri uzun hazırlıklar sonucu ortaya çıktı. Saat 19.00’da başlayacak olan Tiyatroyu sahneye ise Blue Model Cast Ajans koyuyor ve yönetmenliğini de Ahmet Akyol yapıyor.

Kafkas Kız Veriyor

Trabzonlu iş adamlarından Zeyyad Kafkas kızını evlendiriyor.

Zeycan Kafkas ile Serhat Büker’in düğünü 14 Mayıs Cumartesi günü Bursa Almira Otel Büyük salonda gerçekleştirilecek.

Kafkas ve Büker ailelerini ve gençleri kutluyoruz.

Birsen’in Yerinde Buluştular

Ak Parti Trabzon Ortahisar İlçe Yöneticisi Yasin Aydın ve Tufan Uzlu, Erol Birsen’in Konakoğlu lokantasında buluştu.
Biliyorsunuz ikilinin ortaklığında geçtiğimiz günlerde Uz&Ay gayrimenkul isimli şirketleri hayata geçirildi. Arkadaşlıkları ortaklıklarına da vesile oldu diyebiliriz.
Birsen’in mekanında gerçekleşen bu buluşmaya gazetemiz Genel Müdür Yardımcısı Zihni Ağırman ve beraberindekiler de eşlik etti.
Ekip Trabzonspor’dan, Trabzon siyasetine kadar her şeyi konuştu. 
 
Editör: TE Bilisim