Yeni dönemde Zorluoğlu ile yakın çalışması beklenen Ataman Şalpazarı ve batıdan oyları sürükleyerek meclise gelecek.

Ataman Sürükleyecek

Dededen, babadan siyasetçi olan ve üniversiteyi bitirdikten sonra bürokratlık yapan fakat siyasete dönerek aslına rücü eden hizmet adamı  Atilla Ataman MHP’nin Şalpazarı’ndan Büyükşehir Meclisi ilk sırasına yerleşti.

Son 5 yıldır turizm yatırımına yönelen ve devasa bir tesise imza atarak icraat adamı olduğunu gösteren Atilla Ataman Büyükşehir Belediye Meclisi için Şalpazarı’nda listenin ilk sırasına MHP’den konuldu. Cumhur ittifakının kendisini en güçlü gösterdiği ilçelerden birisi olan Şalpazarı’ndan meclise gelecek olan Atilla Ataman Murat Zorluoğlu’ndan sonra meclis listelerinde en fazla oy getirecek marka isim olarak da öne çıktı.

Trabzon’da olsun Şalpazarı ilçesinde olsun insanların derdi ile dertlenen isim olan Atilla Ataman sadece Şalpazarı değil, Trabzon’un batı yakasında da etkili olacak. Siyasetten gelen ve yine iş dünyasından kurduğu derin dostlukları harekete geçiren Ataman, Zorluoğlu’nun en yüksek oyu alarak seçilmesi için gayret gösterecek. Şalpazarılı hemşehrileri de Atilla Ataman’ı e en yüksek oyla yerel meclise gönderecek.
 
Editör: TE Bilisim