Yılmaz beraberinde ki; AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, geçmiş dönem Karabük Milletvekili Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte AK Parti Of’ta ziyaretlerde bulundu. 

Yılmaz, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nun daveti üzerine ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.  Yılmaz toplantıda önemli mesajlar verdi. Cevdet Yılmaz ve Başkan Hakan Terzioğlu, bir süre projeleri konuştular. Terzioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, geçmiş dönem Karabük Milletvekili Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye ederek, ziyaret için teşekkür ettiğini söyledi.
 
Teşekkür Etti
 
Cevdet Yılmaz, Başkan Terzioğlu’nun bu jestine çok teşekkür ederek, “Trabzonspor’umuzun Avrupa’da gruplara kaldığı gün bordo mavi hediyelerimizi aldık. Hakan Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Yılmaz, Terizoğlu'nun misafirperliğine teşekkür ederek bakan Terizoğlu'nun Trabzon ve Of için yaptığı siyasi çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.
 
Editör: TE Bilisim