Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon topraklarında yetiştiğini ve artık İstanbul’a, Türkiye’ye mal olduğunu söyledi. Şalpazarı, Beşikdüzü ve Maçka derneklerine nezaket ziyaretinde bulunan CHP Trabzon İl Başkanı Uzun şunları söyledi:
 
“Ekrem İmamoğlu, içimizden biri, Trabzon’un topraklarında yetişmiş, 16 milyonluk İstanbullu onu bağrına basmış seçilmiş başkanımızdır. Herkesin başkanıdır. Mazbatası iptal edilip hakkı yense de o milletin adayıdır, Trabzonluların adayıdır, Türkiye’nin adayıdır. İmamoğlu kimseyi ötekileştirmiyor. Trabzon’da bayramlaşma töreni yapalım dedik ve Karadeniz’in her köşesinden insanlarımız akın akın Trabzon’a geldi. Onu görmeye, ona sesini duyurmaya. Son 30 senenin en büyük heyecanını Trabzon’da yaşadık. Partili olsun olmasın, Meydan’da her görüşten insan onu bağrına bastı.

Özellikle kadınlar ve gençlerin başkan İmamoğlu’na yoğun ilgisiyle önümüz çok açık. 23 Haziran’da da hemşehrilerimizin, 31 Mart’tan daha kuvvetli şekilde onun yanında olacağından şüphemiz yok. 1 haftadır İstanbul’dayız, Tahsin Usta, İBB Meclis Üyemiz Seyfi Erbaş, Metin Gazioğlu gibi bizlerden yakın ilgisini esirgemeyen partililerimize ayrıca teşekkür ederim.”
 
 “Eski Yeni Herkes Sahada”
 
Eski Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, 23 Haziran öncesinde, İstanbul il başkanlığının planlaması doğrultusunda eski yeni herkesin sahada olduğunu, esi belediye başkanlarının da seçim kooardinasyon merkezinin planlaması doğrultusunda çalıştığını söyledi.
 
 “Trabzonlular tarafını belli etmelidir”
 
İBB Meclis Üyesi Seyfi Erbaş, CHP Trabzon il başkanımızın Trabzon’dan buraya gelmesinin önemine değinerek, “Güzide hanımın yanımızda olması bizi daha da güçlendirdi. Bu seçimde Trabzonlular fikrini ve tarafını açıkça ifade edebilmelidir. Ekrem İmamoğlu, Trabzon’un evladıdır. Bize yakışan evladımızın yanında olmasıdır” açıklamasında bulundu.
Aytekin Akay
 

Editör: TE Bilisim