Daha öncede doğup büyüdüğü mahallesine bir dönem muhtarlık yapan Süleyman Alkan, halkın isteği ve desteği üzerine yeniden mahallesine hizmet için muhtar adayı oldu.  Mahallede herkesin sevgisini ve saygısını kazanan Süleyman Alkan tecrübelerini mahallesine hizmet olarak aktarmak istiyor. Yenilikçi bir muhtar adayı olacağını ifade eden Süleyman Alkan, Yomra’da bir ilke imza atıyor. 

Yomra’da Bir İlk

Seçildiği takdirde 2 tane başarılı üniversite öğrencisine 250’şer TL burs vereceğini belirten Muhtar adayı Süleyman Alkan, maaşının bin lirasını ise 4 asıl azaya bölüştürecek.  Maaş için ya da koltuk sevdası için muhtar adayı olmadığını belirten Süleyman Alkan, “Ben mahallemi geliştirmek, daha ileriye taşımak için bu görevi istiyorum. İnsanlarımız hizmetin en iyisine layık bizde bu bilinçle hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

Önceliğimiz Hizmet

Vatandaşlarımızla ihtiyaçlarımızı istişare halinde el ele çözeceklerini vurgulayan Süleyman Alkan, “Bizim için önemli olan halkımızın öncelikleridir. Biz bu öncelikleri birebir istişare ederek belirleyeceğiz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Tüm kamu kuruluşlarıyla içli dışlı olarak halkımıza hızlı hizmeti sağlamak istiyoruz. Vatandaşımızın hayır duasını almak için gece gündüz demeden mahallemize hizmet etmek istiyoruz. Bunun içinde 31 mart yerel seçimlerinde halkımızın desteğini bekliyorum. Çınarlı Mahallemiz için Destek sizden hizmet bizden” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim