Oda Başkanı Davut İlik ve yöneticiler tarafından karşılanan Zorluoğlu, önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak tanımladığı Fırıncılar Odasını da ziyaret ederek fırıncı esnafıyla istişarelerde bulunmayı amaçladıklarını söyledi.  Geride kalan bir aylık süreçte, kendilerini şehre anlatmaya çalıştıklarını anlatan Zorluoğlu, “Ziyaretlerim sırasında bu şehrin zor olduğuna yönelik ifadeler kullanılıyor. 

Mevlâm inşallah işimizi kolaylaştırır, biz de Trabzon’un yönetimini kolaylaştırırız. ‘Samimiyetle, görevimizi en iyi şekilde yapmak’ şeklinde bir hareket tarzımız olacak. Böylelikle işimizin kolaylaşacağına inanıyorum. Her ortamda söylüyorum; kapsayıcı şekilde, tüm kesimlerle iyi bir diyalog kurarak, farklı fikirleri de benimseyen bir yönetim tarzı belirlemek zorundayız” dedi.

Belediye başkanlığı nasip olursa, Fırıncılar Odasının projelerine de destek vereceklerini dile getiren Zorluoğlu, “Her bakımdan stratejik bir ürün olan ekmeğin, üretimi ve satışında hem vatandaşları sıkıntıya sokmayacak hem de emeğinizin karşılığını bulabileceğiniz bir yol bulmaya çalışacağız. Yerelde fırıncı esnafının sıkıntılarına çözüm üretecek çalışmalar yapacağız. Bu anlamda gerektiği zaman mutlaka bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.  Vatandaşların belediyeye ulaşma konusunda sıkıntı yaşadığını ileri süren Başkan İlik ise, Zorluoğlu’nun insanlara yaklaşımının, halkı kucaklamasının ve mütevazılığının çok önemli olduğunu, diğer sorunların Allah’ın izniyle çözüleceğine işaret etti.  

Yanınızdayız

Zorluoğlu’na her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıklayan İlik, “Allah bu yolda sizi galip eylesin. Trabzon’da halkın beklentileri var. Meşakkatli bir yola girdiniz. İnşallah başaracaksınız. Geçmişten bu yana başarılarınız herkesin malumudur. Oda olarak bizler her türlü kriz ortamında üzerimize düşeni yapıyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri ve Trabzonspor ile alakalı çalışmalar yürütüyoruz. Her şey iyi niyette bitiyor. O yaklaşımla vatandaştan karşılığını fazlasıyla alırsınız. Teşkilat olarak yanınızdayız” ifadelerini kullandı. 
 

Editör: TE Bilisim