Muhammet Balta Esiroğlu’nda!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 31 Mart Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu Bahçecik mahallesinde bir toplantı gerçekleştirdi.  

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ında katıldığı toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Burada bir konuşma yapan Balta “  Bugün burada büyük bir sevgi gördüm. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu seçim farklı bir seçim oluyor. İttifaklarla seçime gidiyoruz. Kimler kimlerle ittifak kurdu, omuz omuza yürüyor. CHP kimle ittifak kurdu HDP ile HDP kimin güdümünde, kimin kuklası. Eli kanlı terör örgütü PKK’nın.  Bunu her gün kendileri itiraf ediyor.  

Sırtımızı Kandil’e dayadık, PKK’ya dayadık demediler mi? Başka kim var bu ittifakta? Adı sözde İyi Parti ve Saadet Partisi. Kendini Milliyetçi bir parti diye tanıtan bir parti ve 28 Şubat’ta Genel Başkanları rahmetli Erbakan Hocaya yapılanları unutan Saadet Partisi. İşte bu tarafta bir zillet ittifakı, illet ittifakı var. Millet yok bunun arkasında. CHP, İP ve SP’ne gönül vermiş insanlarımızda bu durumdan rahatsız. Onlar da görüyor gerçeği. Bizler asla onların vatan ve bayrak sevdasından şüphemiz yok.   

Bizim ittifakımız Cumhur'la. Bizi bileştiren vatan millet sevgisidir, bayrak aşkıdır bizi birleştiren. Bir seçimlik değil çıkar için birleşme değil. Bu ittifak milletin bekası için kurulan ittifaktır, Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak ittifaktır. Türkiye’yi, Trabzon’u, Maçka’yı 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak ittifaktır” dedi.  
"Hizmeti biz yaptık, yapmaya da devam edeceğiz"

Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdür:  "Biz ailemiz, şehrimiz, vatanımız, devletimiz, bayrağımız için yaşıyoruz. O yüzden şehirlerimize, ilçelerimize, mahallelerimize sahip çıkacağız. Maçka’mızda çok başarılı Belediye Başkanımız var. Koray Koçhan kardeşimizin çok güzel hizmetleri oldu. Şimdide projelerini anlatıyor. Yapacaklarımızı söylüyor.  2014 seçimlerinde kitap ve broşür dağıttı. O dönemde ne söz verdiyse onu yerine getirmenin mutluluğu, gururu ve huzuruyla tekrar hemşerilerinin karşısında. Hiç kimseyi ötekileştirmedi. Oy veren, vermeyen ayrımı yapmadı. Herkesi kucaklayan bir anlayışla hizmet verdi. Çünkü AK Belediyeciliğin özünde yaratılanı sevdik, yaratandan ötürü anlayışı vardır. İnşallah bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacağız.  Büyükşehirde ve 18 ilçede cumhur ittifakı olarak istişare ettik.  Trabzon’umuzda 2 ilçede MHP’den aday gösterdik. Tüm ilçelerde hepsi bizim adayımızdır. Gece gündüz çalışacağız. Seçimlerinde Trabzon’da Cumhur İttifakı 18’de 18 yapacaktır”
 
Editör: TE Bilisim