Trabzon’un Akçaabat ilçesinde,  Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olan AK Partili Osman Nuri Ekim,  beraberindeki Akçaabat ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Kısa bir süre içerisinde AK Parti ve MHP teşkilatının Genel Merkezleri tarafından ana hatları çizilerek yol haritası belirlenecek takvime göre seçim propaganda çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ve MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, benzer bir açıklama yaparak, “Adayımız Osman Nuri Ekim’dir. Tereddütsüz her iki partinin desteğiyle açık oy farkı yakalanarak netice alınacaktır.

Alınacak netice hususunda her iki teşkilatın gücünden eminiz. Bütün parti mensuplarımızın sorunsuz bir süreç geçirileceği hususunda teşkilat kademelerine güven duymalarını istiyoruz. Cumhur İttifakı Akçaabat’ta olduğu gibi tüm Türkiye genelindeki seçim yarışında da ipi en önde göğüsleyecektir” Şeklinde konuştular.

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ise ,kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini belirttiği konuşmasında, belediyecilikte edinmiş olduğu tecrübeyi en üst düzeyde hazırlık süreciyle Belediye yönetimine aktaracağına inandığını ve Cumhur İttifakı başta olmak üzere herkes ve her kesimden alacağı destekle Akçaabat’ı birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi. Ekim, “Cumhur İttifakı Akçaabat’ta omuz omuza vererek özlenen başarıyı elde edecektir, buna tüm kalbimle inanıyorum.” Dedi.
Nesrin BAYRAM

Editör: TE Bilisim