“Eğitim ve turizm şehri ilçemizde bu yatırım hızı artarak devam edecektir. İlçemizin beş yıl kaybetmeye asla tahammülü yoktur. Geçen beş yılda bırakın ilçeleri, illerin bile yapamadığı yatırımları ilçemize kazandırdık. 31 Mart’ta Cumhur İttifakının adayı olarak bize vereceğiniz her oy sizlere hizmet olarak geri dönecektir. Bize vereceğiz her oy neticesinde Trabzon’da, Ankara’da elimizi daha da güçlü kılacaktır. Beşikdüzü ilçemizi göç veren değil göç alan ilçe haline getireceğiz. İlçemizle alakalı çok büyük hedeflerimiz var. İlçemize kazandıracağımız büyük projelerimiz sayesinde ilçemizdeki işsiz gençlerimize iş imkanı sağlayacağız. 

Her gün gerek belediyemize gerekse partimize gelerek iş arayan gençlerimizin iş sahibi olmalarını istiyorsak, tercihiniz biz olmalıyız, Cumhur ittifakı olmalıdır. Ben sizlerden birisiyim. Bu mahallede doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak 31 Mart’ta sandıkları patlatmanızı istiyorum. Sandıkların sesi Trabzon’dan, Ankara’dan duyulmalı. Ben sizlere güveniyorum. 34 mahallemize de, tüm Beşikdüzü’müze de güveniyorum. Bütün mahallelerimizi tek tek ziyaret ettik. 

Bütün mahallelerimizin sorunlarını biliyorum. Sizlere söz veriyorum. Sorunlarınızı en asgariye indireceğim. Her zaman ve her yerde yanınızda ve emrinizde olacağım. Sizlere hizmetkar olmaya geliyorum. Destek sizden proje, hizmet bizden. Demirci’nin Kutluca Mahallesi ziyaretine AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, MHP İlçe Başkanı Erdal Açıl, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Adayları ve partililerde eşlik etti. 
 

Editör: TE Bilisim