Başkan Bıçakçıoğlu, “Esnaflarımız, vatandaşlarımız iyi düşünsün öyle karar versinler. 31 Mart’tan sonra bu ilçede ya iftar çadırı yada içki masaları kurulacak” dedi. 

Parti binasında düzenlenen törende ilk olarak söz alan görevinden istifa eden İlçe Başkanı Harun Demirci, “10 yıla yakındır bu onurlu görevi yürüttüm.  Ben 10 yıllık ilçe başkanlığı görevimi ikiye bölüyorum. İlk beş yılda zorluklar vardı. O zorlukları sizlerin desteği ile aştık 2014 yerel seçimlerinde merkezi iktidarı yerel iktidarla buluşturduk.  

Orhan Bıçakçıoğlu gibi bir Belediye Başkanı seçerek ilçemize tarihinin en büyük hizmetlerini kazandırdık. Önümüzde bir yerel seçim var. Bütün birimlerimizle çalışacağız, gayret edeceğiz. Geçmişten bugüne kadar partimize hizmet eden tüm ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Onlar çok zor şartlarda bu görevi yaptılar. 30 Kasım tarihi itibariyle Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifamı verdim. Rabbim neylerse güzel eyler. Görev sürem içerisinde gösterdiğiniz iyi niyetli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni ufuklara yelken açmak için bu görevi devir ediyorum. Hakkınızı helal edin. İnanıyorum ki; Ahmet Gören ve ekibi bu çıtayı daha yükseklere çıkartacaktır” dedi.  

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören ise, “Bu bir ayrılık değil yeni bir başlangıçtır. Bu kutsal bayrağı buraya taşıyan geçmişteki ilçe başkanlarımıza yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu bayrağı hep birlikte daha ileriye taşımak için çok çalışacağız” diye konuştu.  Son olarak sözalan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, “Makam ve mevkiler gelip geçer. Kişilere takılmamız lazım. Aslolan AK Parti’dir. AK Parti’nin davasıdır. 

AK Parti’nin davası hizmet etmektir. Birileri bana soruyor. Belediye Başkan adayı mısın? Değil misin? Bizim  Beşikdüzü’nde 31 Mart 2019’da belediyeyi AK Parti ile buluşturmamız lazım. Orhan Bıçakçıoğlu ile veya Harun Demirci ile bir başkasıyla buluşturmak önemli değil. Esnaflarımız, vatandaşlarımız iyi düşünsün öyle karar versinler. 31 Mart’tan sonra bu ilçede ya yeniden iftar çadırı yada içki masaları kurulacak Gecemizi gündüzümüze katarak buradaki devamlılığı sağlamamız lazım. Bu hizmetlerin devamı için AK Parti’nin Belediyeciliği devam etmesi gerekir” dedi.
Tuncay HACIFETTAHOĞLU
 

Editör: TE Bilisim