AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora,  geleceğe emin adımlarla yürüyen, dünyaya damgasını vuran Büyük Türkiye için 31 Mart’ta çok önemli bir seçim süreci yaşayacaklarını belirterek, Trabzonlu hemşehrilerinin bu anlamda herşeyin farkında olduğunu söyledi.

Her türlü iç ve dış mihraklara karşı bugüne kadar milletin gücü ile bir duruş göstererek, her türlü tehditi bertaraf ettiklerini ifade eden Cora, “Hemşehrilerimiz geçtiğimiz süreçleri ve geldiğimiz noktayı çok iyi biliyor. Bizim hemşehrilerimiz feraset sahibidir, terazisi hassastır, herşeyi hakkı ile ölçer, tartar. O nedenle alameti farikası millet olan AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na destek veriyor. Bu ülkenin bekası için bir araya gelen AK Parti ve MHP bu ülkenin ve bu milletin geleceğine ipotek koymak isteyenlere karşı Cumhur İttifakı’nı oluşturmuş ve bu milletten aldığı güç ile devam etmektedir.Ve görüyoruz ki; Hazırladıkları projelerle geleceğe dair sözü olan çok değerli belediye başkan adaylarımıza hemşehrilerimiz sahip çıkıyor. Onlara çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

En Değerli Yatırım Gençlere Yapılan Yatırımdır

Ülkenin geleceği gençlere de seslenen Salih Cora şöyle devam etti: “Biz bizden öncekilerin, şimdiki gençler ise bizim eğitim kurumlarımızda yaşadığımız sorunları yaşamadan daha özgür daha müreffeh bir ortamda eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Artık başı örtülü-başı açık, sakallı-sakalsız, laik-antilaik tartışmaları olmadan dahası ayrıştırılmadan, ötekileştirilmeden birbirine saygı ile geleceğe yürümektedir. Büyük Türkiye hedefimiz gençlerin yüreğinde oluşan bu sevgiyle büyüyecek, ahlak ve maneviyatla yücelecektir.Ülkemizin geleceğine yapılacak en değerli yatırım gençlere yapılan yatırımdır.”
 

Editör: TE Bilisim