Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Mazhar Yıldırımhan vatandaşı dinliyor ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Yıldırımhan yaptığı açıklamada her zaman vatandaşın hizmetinde olduklarına vurgu yaparak, “ Belediyecilikte, bürokraside, siyasette kazandığımız bütün tecrübe ve birikimlerimizle birlikte her daim halkımızın emrinde olduk, bundan sonra da halkımızın emrindeyiz. Türkiye’nin her tarafında şehirler kendi içinde büyük bir yarış içerisindedir. Çağdaş, yaşanabilir, alt ve üst yapı ihtiyaçlarını tamamlamak için şehirlerin yarışında Trabzon kesinlikle ön sıralarda yerini almalıdır. Trabzon zor şartlarına rağmen belediyecilikte geri kalırsa insanlarımızın hoşnutsuzluğu artabilir. Bu manada şehrin psikolojisini daima diri tutmalıyız” dedi. 

Ekip Anlayışını Ortaya Koymakta Kararlıyız

Yıldırımhan açıklamasında şunları kaydetti, “Halka dokunan, ortak akla kıymet veren bir anlayışla herkesi kent hassasiyetleri sürecine dahil etmeliyiz. İlk yapmamız gereken iş şehirde yaşayan herkesi ve her kesimi kucaklamaktır. Herkesin aklına önem vermektir. Herkesin kendini mutlu hissedeceği bir yapıyı ortaya koymaktır. Bunun için belediye başkanından başlamak üzere kentin tüm paydaşlarını kucaklayacak bir ekip anlayışını ortaya koymakta kararlıyız. Trabzonun yürüyen projeleri ile birlikte halkımızın mutlu olacağı yeni projeleri ve hizmetleri üreteceğiz. Hiç kimse bize rağmen niye bunlar oluyor demeyecek. Belediyenin yüzü her daim halkımıza dönük olacak. Samimiyetle, sevgi ve muhabbetle, hakkaniyet ve istişare ile yürüyeceğiz. Her vatandaşımız bu şehirde yaşıyor olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşayacak.” 

Halkımızın Her Bir Ferdine Taahhüdümdür

“Trabzon kentlerin efendisi, mert insanların şehridir. Böyle olmaya devam edecek” diyen Yıldırımhan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Halkımızın her bir ferdine taahhüdümdür. Hiç kimse belediye hizmetleri karşısında kendini ötekileştirilmiş görmeyecek. Herkes işte benim belediyem bu diyecek. 
Sosyal belediyecilikte, şehircilik ve imar anlayışında, halkla bütünleşmede bunu net olarak görecek. Bu konuda her türlü hazırlıklarımız tamamdır. Parti teşkilatımızla birlikte çok iyi hazırlanmış bir proğram paketi ile halkımızın karşısında olacağız. İnşaallah nasip olur aday olursam bütün bu hazırlıklarımızı geniş bir şekilde halkımızın tüm kesimleri ile paylaşacağız. İş yapma irademiz, yönetme kabiliyetimiz,planlama ve koordinasyon gücümüze inanıyoruz. Halkımız bize inansın, itimat etsin. Asla halkımızı aldatan olmayacağız. Yapmadığımız işleri algılarla yönetmeyeceğiz. Son derece şeffaf ve katılımcı bir anlayışla halkımızın huzurunda olacağız. Dürüstlük, çalışkanlık konusunda hiç bir zaman ilkelerimizden ödün vermeyeceğiz. Ben Trabzona güveniyorum. Halkımızı yürekten seviyorum. Yapmak istediğim şey Trabzonun mutlu insanlar şehri olmasıdır.”

Editör: TE Bilisim