Trabzon Servis Araçları Odası'nı ziyaret eden Başkan Adayı Akyüz, oda ziyaretinden sonra Kahramanmaraş Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Akyüz’e CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
 
Trabzon Servis Araçları Odası ziyaretinden sonra Maraş Caddesi’nde seçim çalışmalarına devam eden Akyüz, tek tek esnafı dolaştı. Vatandaşların dertlerini dinleyen Akyüz, “Esnafımız, vatandaşımız mevcut belediye yönetiminden memnun değil. Başkanlar sadece seçim dönemlerinde esnafı ziyaret ediyor ve seçildikten sonra ortadan kayboluyorlar. Projelerini kapalı kapılar arkasında şekillendirip, kimseye sormadan hayata geçiriyorlar. Biz katılımcı belediyeciliği önemsiyoruz ve yol haritamızı da buna göre belirledik.  

Biz insanların kafalarındaki klasik belediye başkanı anlayışını sileceğiz, her zaman esnafımızın yanında olacağız, dertlerini dinleyeceğiz ve sorunlarına ortak akılla çözüm üreteceğiz. Seçimi kazandığımız zaman Kahramanmaraş Caddemizi yeşille buluşturup, trafik akışını rahatlatacak düzenlemeler yapacağız. Estetik duraklar yaparak, vatandaşımızın yağmurda ıslanmasına son vereceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim