Başkan adayı şunları söyledi: ‘Şefik Türkmen beyle 5 yıldır çalışıyorum. Onun bıraktığının üzerine koyarak devam etmek istiyorum. 63 gündür sahadayız. Mahallelerimize, STK’lara ve kurumlara gittik, kanaat önderlerini ziyaret ettik. Halen devam ediyoruz. Yapacaklarım ve yaptıklarımızı anlatıyoruz. 

Trafik Ve Otopark

Akçaabat Otopark istiyor, Trafiğin daha hızlı akmasını istiyor. Çözümlerimiz var. İlçe trafik mastır planı ile Akçaabat’a 2 yeni otopark ve trafik sistemi yerleştirmek istiyoruz. Akçaabat’ta 2’si kapalı 2’si açık 4 otopark var.  Büyükşehrimizle birlikte 2 yeni otopark planladık. Akçaabat’ta Dürbinar mahallesinde kentsel dönüşüm yapacağız. Uygulama projeleri çıktı. Çöple ilgili küçükte olsa sorunlarımız var. Çöp nasıl ve ne şekilde toplanır, maliyetleri nasıl minimize ederiz ve enerji nasıl elde ederiz? Bu biraz da benim alanım. Daha kaliteli hizmet getirmeye çalışacağız. Mali yapımız şükürler olsun iyi. İnşallah yeni dönemde güzel hizmetler yapabileceğimiz bütçemiz olacak. Planlama yapıyoruz. Su gelirleri yasa gereği TİSKİ’ye gitti. Kanalizasyon, atık su arıtma tesisleri yapılacak. TİSKİ üzerinden maliyetleri karşılanacak. 

Teşkilat Kenetlendi

Şu anda kenetlendik ve teşkilat çabası gayet iyi. Vatandaşın bize ilgisi güzel. Bizde onların ilgisiyle layık olmaya çalışıyoruz. İlçe Başkanımız yeni ve büyük gayret gösteriyor. Hedefimiz 61 bin oy. Milletvekillerimiz geliyor ve destek veriyorlar. Akçaabat’ta güzel bir atmosfer var. Tüm teşkilatımızın katkısı yoğun. Milletvekillerimiz programlara katılıyorlar. Daha da üstüne koyarak devam edeceğiz. Tütünle ilgili ürün noktasında problem biliniyor. Kültür ve tarihini belediye olarak ön plana çıkaracağız. Onun unutmamak lazım. Bunu geçmişe ve geleceğe aktarmamız lazım. 12 yaşlarında iken tütün yaptım. Aynayı, vagonu, damı biliyorum. Tütünün her aşamasını biliyorum. Bizim nerelerden yetiştiğimizi gelecek nesil bilmeli. Sebatspor köklü bir kulüptür. Bizde bir şekilde belediye olarak Sebat’ın destekçisi olacağız. Spor anlamında sahilde yüzmeye hizmet verecek kapalı salon açık futbol sahaları, salonda düzenlemelerimiz var. 2021’de büyük bir Atletizm organizasyonunu Akçaabat’ta alacağız.’    
 
Editör: TE Bilisim