Başkan Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile partililer karşıladı. Erdoğan'a yöresel kıyafetli iki genç, çiçek verdi..

Kızı 'Sma' Hastası Kadını Dinledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanından ayrıldığı sırada bariyerlerin arkasında yolda elinde çiçekle bekleyen bir kadını fark etti. Konvoyu durduran Erdoğan, adının Mevsim Gül İbrahimoğlu olduğu öğrenilen kadının yanına çağırdı. İbrahimoğlu, 2.5 yaşındaki SMA hastası kızı için görüştüğü Erdoğan'dan yardım istedi, mektup verdi.

Salon Pankartlarla Donatıldı 

Erdoğan, toplantının yapılacağı Hayri Gür Kapalı Spor Salonu?na geçti. Çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınan salona girenlerin üzerleri arandı, x-ray cihazından geçirildi..
Salonda, Sürmene bıçağı gibi bilendik, emrini bekliyoruz,Reis sen emret, ezan ile geldik, sala ile gideriz yazılı pankartlar asıldı.

"Trabzon, Doyamadım Tadına"

Kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon büyükşehir, doyamadım tadına, uzaktan sevmek olmaz, gel yakına yakına dizelerini okuduğu şiirle konuşmasına başladı, Bizde uzaktan sevmek olmaz dedik ve 5 aylık aranın ardından tekrar sizlerle hasret gidermeye geldik dedi.

Karadeniz'de, Sinop açıklarında batan balıkçı teknesinde hayatını kaybeden balıkçıya Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, balıkçılara da selam gönderdi.
Erdoğan, başkan adayları ile toplu fotoğraf çektirdi ve vatandaşlarla sohbet etti.
 
Editör: TE Bilisim