AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene ilçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoglu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Bülbül ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettiler.

Sürmene Ve Çarşıbaşı’nı Konuştuk

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a gerçekleştirilen ziyarette Sürmene Yeniay Balıkçı Barınağı'nın yapımı ile Çarşıbaşı ilçesi sahil tahkimat alanı projesi ile ilgili destek istediklerini ifade eden Milletvekili Cora, “Sayın Bakanımıza her iki proje ve diğer projelerimize gösterdiği ilgi ve verdiği destekler nedeniyle sonsuz teşekkür ederiz. Kendisine minnettarız” ifadelerini kullandı.

Bakanımız Yakından İlgileniyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de Sürmene ve Çarşıbaşı ilçesinde yapılmakta olan yatırımları ve hazırlamış oldukları projeleri paylaştıklarını belirten Cora, “Bu zor zamanlarda tüm imkanları seferber ederek her türlü desteği sağlayan, bizlerden ve şehrimizden hiçbir şey esirgemeyen, en küçük yatırımı bile en ince ayrıntısına kadar takip eden sayın bakanımıza minnettarız. Sağolsun, hep varolsun. Allah kendisinden razı olsun.” Şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim