Çoçukluğumuzdan beri gönül verdiğim davamızda bugün belediye meclis üyesi aday adayı olmaktan gurur duyuyorum. Her koşulda Milliyetçi Hareket partisinin menfaatleri için çalışacağımı belirtmek isterim. Akçaabat’taki gençlerin öncüsü olmak ve halkımıza hizmet etmek için 21 Yaşında  Fatih Sultan Mehmet’in İstanbulu feth edişini şiar edinerek belediye meclis üyeliği görevine talibim dedi. 

 Ulusoy kendisini dinleyen herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Adem ÇELİK ise aday tanıtım toplantısında ; 

Mart 2019 yerel seçimleri için partimize  müracaat eden 18 yaşındaki Görkem ULUSOY göstermiş olduğu medeni cesaretinden dolayı teşekkür ederiz Bu yaşlarda partimize güç katmak için bu yaşında heyacan ve azimli adayımıza teşekkür ederiz Partimizin geleceği olan bu gençlere sahip çıkmak ve onların yetişmesinde gereği hepimiz tarafından yapılacaktır dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisinde yapılan aday adaylığı toplantısında konuşan 23.Dönem MHP Milletvekili ve MYK üyesi Süleyman Latif YUNUSOĞLU ;  
 
Milliyetçi Hareket Partisinin Mali İdareler  Seçiminde Trabzon’un her yerinde olduğu gibi Akçaabat’ta da iddialı bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek Belediye başkan aday adaylarını ve meclis üyesi adaylarını tebrik ederek başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilisim