Aktif siyasetin içerisinde sempatik tavırları ve çalışkanlığıyla bilinen Yüksel, MHP Keşap ilçe yönetiminin genel merkeze teklifi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de onay vermesiyle aday gösterildi. Adaylığının siyasi kulislerde duyulması ve netleşmesinin ardından çalışmalarına hız kazandıran Yüksel,turnelere başladı. Yüksel,  “Her şeyden önce bana güvenip genel merkezimize öneren Keşap İlçe Başkanımız Hasan Haliloğlu ve yönetici arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.MHP’ den Keşap İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulundum. O süreçte ilçemizin hizmet alabilmesi için partili arkadaşlarımızla birlikte büyük mücadele verdik. Ben memuriyet hayatımda da, siyasi hayatımda da her platformda hemşehrilerimle bir arada oldum, olmaya da devam ediyorum. Bundan sonra da yine aynı heyecanla çıktığımız yolda samimi ve şeffaf duygularla birlikteliğimiz devam edecek” diye konuştu.

Projelerimiz Hazır

Adaylığını henüz açıklamadan önce bir analiz yaparak Keşap’ ta, ABD ve Avrupa’daki hemşehrileri ile geniş çaplı istişareler yaptığının da altını çizen Mehmet Yüksel bu gelişmelerin de olumlu geçtiğini kaydetti. Yüksel, seçmenlerine karşı görev bilincinin farkında olacaklarının sözünü vererek şöyle devam etti: “Başkanlık koltuğuna talip olduğum bu şirin ilçemiz aynı zamanda doğup büyüdüğümüz, içerisinde anılarımızı biriktirdiğimiz bir ilçe. Ve bu ilçemizin çehresini değiştirmek ve güzel hizmetler verebilmek için birçok projem zaten hazırdı. Şimdilik bunları açıklamak erken olur diye düşünüyorum fakat seçim çalışması sürecinde halkımıza açıklayacağım. Seçmenimiz beni bu göreve layık görüp ” Gel Mehmet Yüksel başkanımız ol” demesi halinde ilk işimizin belediyede dönem dönem halk günleri düzenleyerek sorunları yakından dinleyip, aciliyat durumuna göre çözüme kavuşturmak olacağını gönlüm münferih bir şekilde söyleyebilirim.” görüşlerine yer verdi.

Keşap Halkı Bize, Biz De Keşap Halkına Güveniyoruz

Kendilerinin Keşap halkına, Keşap halkının da kendilerine güvendiğini belirten eski İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yüksel,sözlerini şöyle noktaladı:  “Bize yetki verecek insanlar bir güvenle, bir umutla yetki veriyor. Biz bunun idrakinde olamazsak bunun halk nezdinde cevabı ağır olur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaten partisel anlayışıyla örtüşen bir şekilde hareket ederek halkımızı gezip dertlerini dert edineceğiz.MHP İlçe Başkanımız ve Büyük Kongre Delegesi Hasan Haliloğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ile İl Genel Meclisi üyesi adayı gösterilecek arkadaşlarımızla birlikte Keşap’ ta gitmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız. Değerli hemşehrilerimize, ‘Biz size güveniyoruz, siz de bize güvenin, size hizmetin en iyisini vermek için yola çıktık’ diyeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Sedat KARAKAYA
 

Editör: TE Bilisim