Akyol yılladır teşkilat içinde öğrenip gördüğümüz birikimlerimizi Yerel Yönetimlerde göstermek için çalışacağım. Dernekpazarı’na hizmet için hazırım” dedi. 

AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevlerin yanı sıra Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Ersin Akyol istifa ederek Dernekpazarı Belediye Başkan Aday Adayı oldu.  

Trabzon'da büyükşehir ilçe belediye başkan adaylarının en genç adayı olan Akyol, yaptığı açıklamada "27.08.1988 yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde doğdum. İlköğretimi Suluova ilçesinde tamamladım. orta öğrenimimi Trabzon Endüstri Meslek lisesinde tamamladım. 

Yüksek okulu KTÜ Hopa meslek yüksek okulunda tamamladım. Ardından askerlik görevimi 2009 -2011 yıllarında Mardin Midyat ilçesinde tamamladım. Baba mesleği olan mobilya dekorasyon işlerini sürdürmekteyim. 2009 yılında Dernekpazarı Gençlik Kolları başkanı olarak atandım ve görevim devam etmektedir. 2014 yerel seçimlerinde Dernekpazarı belediye meclis üyesi olarak seçildim. 

Evli ve 2 çocuk babasıyım. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Dernekpazarı ilçemizde hizmet yarışını daha ileri taşıyabilmek için aday adayı olma kararı aldım. Yılladır teşkilat içinde öğrenip gördüğümüz birikimlerimizi Yerel Yönetimlerde göstermek için var gücümüzle sahada olacak . İlçemize hizmet etme yarışında olan tüm aday adaylarımıza başarılar dilerim. Günümüz ak geleceğimiz aydınlık olsun" ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim