İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına Of ilçesinde devam etti. İlk olarak İYİ Parti Of İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen Aksoy, programını esnaf ziyaretiyle sürdürdü. Of esnafının ilgisiyle karşılanan Aksoy’un programına Cumhuriyet Halk Partisi Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu ve Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Hilmi Saral da eşlik etti. 

Mağdur Değil Memnun Edeceğiz

Farklı bir yere taşınması gündemde olan Of ilçe terminalini de ziyaret eden Aksoy, esnafların sorunlarını dinledi. Özellikle Of'taki taksi şoförlüğü yapan esnafların sorunlarına hassasiyetle eğileceğini belirtti. Belediye başkanı olması halinde mağduriyete neden olmayıp, memnuniyet yaratacağının vurgulayan Aksoy, "Bizim hizmetlerimizde önceliğimiz halkımız olacak. Halkımızı mağdur etmemek için gerekli tüm çalışmaları yapacağız" dedi.

Fark Hissedilecek

Belediye başkanı olması halinde verdiği sözleri kısa sürede yerine getireceğini ve belediyenin kasasına para koyacağını belirten Aksoy, “Hizmetlerimizle konuşulacağız. Slogan belediyeciliği yapmayacağız. Bizi tanıtan sloganlar değil; hizmetlerimiz olacak. Sadece Trabzonlu hemşerilerimizin değil; ülkemizin takdirini toplayacağız” diye konuştu. Trabzon’un sorunlarına yönelik uygulanacak çözüm projeleriyle insanların manevi anlamda da zenginleşeceğini vurgulayan Aksoy, “Mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı, Türkiye’nin örnek şehirlerinden birisi olacağız. Bunu gerçekleştirmek imkansız değil. Eğer bu şansı bizlere verir; bizi siz hemşerilerimize hizmet etmeye layık görürseniz farkı hissedecekseniz. Söz veriyorum” ifadelerini kullandı. 

Bilimden Faydalanacağız

Aksoy ayrıca akademik kariyerindeki çalışmaları ile Of’taki Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nin asfalt laboratuvarına da katkı sunduğunu belirtti. Bu teknoloji laboratuvarında üstün kaliteli asfalt çalışmalarının yapıldığını aktaran Aksoy, “İnşallah Trabzon’umuzu da bu üstün teknolojili yenilikçi asfalt uygulaması ile buluşturacağız. Akademik birikimimizi şehrimizin lehine kullanacağız. Bilime sırtını dönmüş bu anlayışı terk ederek, yüzümüzü bilime döneceğiz. Bilimden faydalanarak şehrin sorunlarına yönelik çözüm önceliklerini gerçekleştirecek, ardından zenginleşen bir Trabzon için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilisim