Allah mübarek eylesin. Şehrimizin, Sayın Cumhurbaşkanımıza iki konuda daha teşekkür etmesi lazım. Bunlardan bir tanesi fındığın fiyatını hem sezondan önce açıkladı, hem de üreticiyi, taraflı tarafsız her kesimi memnun eden bir fındık fiyatı açıkladı. Allah kendisinden razı olsun. İkincisi de resmi gazetede Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla yayımlanan "Trabzon Endüstri Bölgesi" kararıdır. İnşallah, Trabzon için çok önemli olan bu projeyi hayata geçirdiğimizde şehrimizin işsizlik meselesine ciddi bir çözüm bulacağız. 

Daha nice eserlerin açılışını yine hep birlikte yapmayı yüce Allah’tan niyaz ediyor, yeni yatırımların, Trabzon’umuza uğurlu kademli olması temennisiyle hepinize tekraren içten saygılarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren, 18 ilçemiz ve 703 mahallemizin sorunlarını çözmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Bir taraftan devam eden yatırımları tamamlamaya gayret ediyor, diğer taraftan sizlerin yaşam kalitesi ve konforunu artıracak yeni projeler için çalışıyoruz. Ganita'dan Beşirli'ye ve oradan da Akçaabat'a kadar yepyeni bir sahil düzenlemesi için çalışıyoruz.  Sanayi sitelerini dahha uygun yerlere taşıyarak, Değirmendere'yi şehrin turizmine, ulaşımına ve ticaretine daha fazla katkı yapar hale getirmek için uğraş veriyoruz.

2023’te tamamıyla yenilenmiş, kentsel dönüşümü tamamlanmış bir Çömlekçi ve Pazarkapı için gayret ediyoruz. Yeni yollar, otoparklar, yeni otogar, modern toplu taşıma sistemleri, daha konforlu otobüsler ve dolmuşlar için çaba gösteriyoruz. Daha fazla istihdam ve üretim için sanayi ve turizm altyapımızı güçlendirmeye çalışıyor, Trabzon’un güzelliklerini öne çıkaracak yatırımlara öncelik veriyoruz. Kentsel ve kırsal alanlarımızdaki doğalgaz, yol, içmesuyu ve kanalizasyon meselelerinin çözümü için projeler üretiyoruz. Şehrimizin güzelliğine güzellik katacak yeni millet bahçeleri, meydanlar, parklar, ışıklandırmalar, sokak sağlıklaştırmaları ve cadde düzenlemeleri üzerinde hassasiyetle duruyoruz” dedi.
 

Editör: TE Bilisim