Aydın Trabzon'da bir restoran da düzenlenen toplantıda basın ve şoför esnafı ile bir araya geldi önemli açıklamalarda bulundu. Aydın burada yaptığı açıklamada, " Şoför esnafına yemek veriyorlar. Rekabet olmayınca şoför esnafını görmüyorlar. Ömer bay evraklar diyor. Evrakları birlikte düzenlediler. Turan Altuntaş'ın bütün pisliklerini örten sensin. Burada herhangi bir şikayet dilekçesi var mı yok. Bunların ikisi de birbirini aklamanın peşinde" dedi.

"Kapılarım kapalı"

Aydın yaptığı açıklamada şoförler arasında ayrım yapıldığına vurgu yaparak ötekileştirmeye son vereceklerini söyledi. Aydın, "Şoför arkadaşlarımın bir tane Hüseyin Turgut Aydın'ı var. Mücadele edecek tek kişi benim. Şoför esnafının bir kuruş parasını kimseye yedirmem. Yiyenlerden de alırım. Şoför esnafı bu gidişata dur diyecek. Ben ittifak konusunda kapılarımı kapattım. Biz mücadele verdik insanların derdini dinledik 12 yılda hiç bir durakta barış olmadı. Son 12 yıldan beri insanlar hep kavga etti. Bu insanlar hep birbirine düşürüldü. Hep kavga devam etti. Paylaşım olmadı ötekileştirme oldu" ifadelerini kullandı.

"Kadınlar yer alacak"

Aydın kadınların da artık odada görev alacağını ifade ederek, "insanların eksiklikler için aday oldum. Yalanla dolanla seçim almaya çalışıyorlar. Kazanan şoför esnafı olacak. Şimdiye kadar odamızda bayan arkadaşlarımıza görev verilmedi. Bayanlar odamızda görev alacak. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız. Biz her şeyimizi ortaya koyduk. 25 Madde ile yola çıktık. Yapamayacağımız şeyleri vaat etmedik. Arkadaşlarımız ile bu yola çıktık. İnşallah bütün sorunları çözeceğiz" diye konuştu.
 Sonay ÇALUK 
 

Editör: TE Bilisim