Sürmene ilçesinde 800 kişilik düğün salonunda yapılan tanıtım toplantısına komşu ilçelerden ilden ve Rize’den Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti başkan ve yöneticileri katıldılar. Yaklaşık üç saat süren aday tanıtım toplantısına CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, Of CHP İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, CHP Of Belediye başkan adayı Hilmi Saral, İYİ Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Aydın Sancak, İyi Parti Sürmene ilçe Başkanı Gürkan Malkoç katıldılar. 

Sürmene Belediye başkanı Rahmi Üstün ve İlçe başkanı Hüseyin Azizoğlu’nun da hayırlı olsun dileklerini bildirmek için katıldığı Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti aday tanıtım toplantısında Sürmene ilçe başkanı Hüseyin Çebi konuşmasında katılımcıları selamlayarak hoş geldin dileklerini bildirdi. CHP Trabzon il başkanı Güzide Uzun yaptığı konuşmada, “Son zamanlarda Sürmene ilçesinde gördüğün en yoğun kalabalık. Bu katılım martın sonunun bahar olduğu müjdesini vermekte” diye devam etti. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Sürmene ilçesini eski günlerine geri getireceğiz” dedi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise konuşmasında 31 Mart’ta demokrasi kazanacak diye devam etti. Kalabalık bir kitlenin katıldığı aday tanıtım toplantısında Sürmene ilçesi Belediye başkan Adayı Dr. Kemal Küçükali Sürmene seçmeninden oy istedi ve kendine has üslubuyla yaptığı konuşmasında büyük alkış topladı.
Cemal SANCAK
 
Editör: TE Bilisim