Bayburtlular Meclis Üyesini Belirledi

Trabzon’da önemli bir nüfusa sahip olan Bayburtlular, Trabzon’da bir restoranda düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’nin organize ettiği toplantıda, yaklaşan yerel seçimler öncesi, Ortahisar Belediye Meclis üyeliği masaya yatırıldı. Toplantıda bir konuşma yapan, Maçka eski Orman İşletme Müdürü Orman Mühendisi Ali İhsan Tosun, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Ortahisar Belediye Meclis üyesi olarak Turan Terzi’yi görmek istediklerini kaydetti. 

 “Turan Terzi’yi destekliyoruz”

Tosun, “Önümüzde mahalli seçimler var. Bu seçimler şüphesiz hizmet alma noktasında büyük önem taşımaktadır. Biz bu seçimlerde Trabzon’da her hemşehrimizin yardımına koşan ve önemli hizmetlere ön ayak olan Turan Terzi kardeşimizi destekliyoruz. Onu Belediye Meclis üyeliğinde seçilebilir bir sırada görmek, biz Bayburtlular’ın en büyük arzusudur. Seçimlerin şimdiden memleketimiz ve ülkemizde hayırlara vesile olmasını Yüce rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu.
 
Ayak Oyunlarına Hemşehrilerimizi Kurban Vermeyeceğiz

Dernek Başkan Yardımcılarından Murat Helekardeş ise, “Dernek başkanlığı meşru olmayan şahsın basına demeç verip, Bayburtlu hemşehrilerimizi karalamaya çalışmasına, biz dernek yöneticileri olarak bir anlam veremiyoruz. Dernek tüzüğünü ihlal edip, bir takım çirkin ayak oyunlarına hiçbir hemşehrimizi kurban vermeyeceğiz” dedi.

Terzi, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Daha sonra söz alan Turan Terzi ise, “Hemşehrilerimin bu teveccühü beni oldukça onurlandırdı. Bu onur benim için bütün makamların üzerindendir. Böylesine anlamlı bir toplantı düzenledikleri içinkıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  
 
Editör: TE Bilisim