Ak Parti İle Cumhur İttifakı nedeni ile Köprübaşı İlçesinde Belediye Başkan Adayı Atilhan Sancak'ı geri çekmek zorunda kalan MHP'de sular durulmuyor. MHP Köprübaşı Adayı Atilhan Sancak bir bildiri yayınlayarak MHP Köprübaşı ve Trabzon Teşkilatına teşekkür ederek Büyük Birlik Partisinden Aday olduğunu resmen açıkladı. 

Atilhan Sancak'ın kamuoyuna duyurusu aynen şöyle.  ATİLHAN SANCAK  Kıymetli hemşerilerim; Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. İlçemiz MHP teşkilatının daveti, MHP Trabzon İl Başkanlığının uygun görüşü ile MHP’den Köprübaşı Belediye Başkanlığına aday oldum. Varılan mutabakat sonrası adaylığımız İl Başkanımız tarafından medyaya servis edilerek ilan edilmiş oldu.  

Adaylığımız sonrası AKP ile MHP arasında Cumhur ittifakı kapsamında ülke genelinde başlayan ittifak görüşmeleri adayların resmen ilan edilme sürecini çok uzattı. Netice itibariyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilimizin 18 ilçesinden 16 tanesinin AKP ye 2 ilçesinin ise MHP ye bırakılmasına karar verildi. İlçemiz Köprübaşı da bu karar doğrultusunda AKP’ye bırakılmış oldu. İttifak görüşmeleri bizlerin, ilçe teşkilatımızın, MHP Trabzon İl Başkanlığının iradesi dışında seyretmiştir. 

Takdir MHP Genel Merkezinindir. Aday olma sürecini birlikte yürüttüğümüz MHP Köprübaşı İlçe Teşkilatına ve Trabzon İl Teşkilatına gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkürlerimi arz ediyorum. Her zaman söylediğimiz üzere partiler biz siyasetçiler için hizmete aracılık eden müesseselerdir. Biz partilerin adayı değiliz, biz halkın adayıyız, gönüllerin adayıyız.  Belediye Başkanlığına aday olmamızın nedeni hizmete susayan ilçemize olan aşkımızdır. Bu aşk partilerin takdirine bırakılamayacak kadar kutsaldır. Bizler arkamızdaki halk yığınlarını temsilen adayız. Bırakma yada teslim olma gibi özgürlüğümüz asla ve asla bulunmamaktadır. 
 
Atilhan SANCAK günümüz Köprübaşı siyasetinin önemli bir gerçeğidir. Biz lafı bir kere söyleriz. Bizler şartlar ne olursa olsun aday olacağımızı söyleyerek yola çıktık. Bize yakışan adam gibi sözümüzün arkasında durmaktır.  Atilhan SANCAK bu akşam itibariyle Büyük Birlik Partisi (BBP) Köprübaşı Belediye Başkan adayıdır. Derelere set vurabilirsiniz ancak gönüllere asla. Girdiğimiz bu çileli yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Sağlıcakla kalın, hoşça kalın.
 
Editör: TE Bilisim