Arsin'de her kesimde büyük bir teveccüh gören Gürsoy, "Seçim çalışmalarımız kitlesel ve bire bir görüşmelerle devam etmektedir. Gönül belediyeciliği diyerek yola çıktık, bunu partimiz dışında sahiplenmeye kalkıp yapabileceğini iddia edenler var, büyük bir yanılgı içindeler. Gönül belediyeciliğinin mimarı ve öncüsü partimizin kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yerel yönetimlerde millete hizmet nasıl yapılır gösterilmiştir. 

AK Parti'den önceki yerel yönetimlerle AK Partili yerel yönetim arasındaki farkı milletimiz gayet net görmüş ve her seçim desteğini arttırarak 'AK Parti milletin partisi' demiştir. Arsin’de AK belediyecilik anlayışıyla 15 yılda önemli hizmetlere imza atılmıştır. Bunu görmeyen gözlerin gözüne sokamayız, onların niyetleri de belli hedefleri de bellidir. Güzel bir fotoğrafı göstermek isterim o da Arsin’in kuş bakışı panoramik fotoğrafıdır. Bu fotoğrafa bakan Arsin’e neler yapıldığını net bir şekilde görür.Kendileri görevde iken 10 yıl ne yapmıştır onun muhasebesini yapsınlar. 

Bizim amacımız yıkmadan ve dökmeden birlik beraberlik içerisinde AK Belediyecilikte çıtamızı yükseltip aziz milletimizin gönlünde yer almaktır. Özde Arsin ve Gözde Arsin diyoruz, neden? Bizim özümüzde Arsin var olduğu gibi gayretimizde Arsin'i gözde bir ilçe haline getirmektir. Her bir hemşerimin söz sahibi olduğu, adil ve hoşgörülü yönetim anlayışıyla Arsin'de partimizin hizmet bayrağı Allah'ın izniyle dalgalanacaktır” dedi.
 
Editör: TE Bilisim