Akbulut “Projelerimizin tamamı insan odaklı ve sevgiyle hazırlandı.” dedi.

Proje Ekibi Günlerce Çalıştı

Akbulut şöyle devam etti: “Proje ekibimiz günlerce projelerimize çalıştı. Projelerimizi yazdığımız kitapçığı tüm Akçaabatlılara ulaştırıyor ve zaman zaman basınla paylaşıyoruz. Bunlardan biri ‘Galanima Vadisi’ projemiz… Bu projemizle Düzköy yolumuzun kenarındaki sanayi daha büyük bir sanayiye taşınarak yerine insanlarımızın keyifle gezip yürüyüş, spor, piknik ve her türlü etkinliklerini yapabilecekleri alanları oluşturacağız. Akçaabatlı mutlu olacak.”

Tevazuyu Esas Alacağız

Tevazudan yana olacaklarını ve bir an olsun bu anlayıştan ayrılmayacaklarını kaydeden Akbulut “Yetişme tarzımız, hayat felsefemiz zaten tevazudan gayrısına aykırı. Hemşehrilerimle iç içe olacağım. Şatafat ve israftan kaçacağım. Bazı vatandaşlarımızdan ‘Yalnızca seçimlerde geliyorsunuz, daha sonra yoksunuz’ diye sitemleri duyuyoruz. Haklılar, çünkü bu zamana kadar böyle örneklerle karşılaştılar. Ama biz öyle değiliz. 5 yıllık görev sürecimiz var. 

Seçim öncesi 1 ay yoğun tempoyla vatandaşlarımıza gidip hem onları hem kendimizi yormaktansa 5 yıl boyunca belli aralıklarla vatandaşlarımın ayağına gider sorunlarını dinler, çözümlerini bulmaya çalışırız. Olması gereken budur. Bu hem vatandaşlarımız için hem de bizim için daha kolay ve doğru olandır.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim