İçerisinde görüntü ve ses kaydı yapan bir kiosk cihazının bulunduğu kabin, ilk etapta Atatürk Alanı’na (Meydan Parkı) yerleştirilirken, açılışın ardından ‘Şehrim İçin Bir Fikrim Var’ kabinine girerek kamera karşısına geçen Bakan Albayrak, Zorluoğlu’ndan isteklerini sıraladı. Bakan Albayrak kabinde yaptığı konuşmada, “Sayın başkan, eğer Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olursanız, Türkiye’nin değil, dünyanın incisi Trabzon’umuzu turizm başkenti yapmamız lazım. Trabzon’da hem kültür, hem tarih, hem tabiat, hem de yayla var. Burası her anlamda dünyanın en güzel şehirlerinden biri. İnşallah belediye başkanı olduğunuzda bu hedefi gerçekleştirmeniz için bizler de sizi sonuna kadar destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak’ın bu istekleri alanda toplanan vatandaşlardan alkış alırken, başkan adayı Zorluoğlu ise Trabzon’u turizm alanında başkent yapmak için önemli projeler hazırladıklarını belirtti.

Resmi açılışı Bakan Albayrak tarafından yapılan ve kısa süre önce Atatürk Alanı’na yerleştirilen ‘Şehrim İçin Bir Fikrim Var’ kabinine, Trabzon halkı tarafından büyük ilgi gösteriliyor. Her gün her yaştan onlarca vatandaş, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Trabzon için kiosk cihazına fikirlerini aktarıyor.  Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu geçtiğimiz günlerde projeye ilişkin yaptığı açıklamada, ‘Şehrim İçin Bir Fikrim Var’ Projesi’nin belediye başkanı seçilmesi halinde de devam edeceğini vurgulamış, uygulama aracılığıyla bildirilen görüş ve öneriler sayesinde belediyeyi yönetmenin daha kolay hale geleceğine inandığını ifade etmişti.
 

Editör: TE Bilisim