Örs, beraberinde Millet İttifakı Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Mehmet Öngöz ile birlikte Çamlı, Sayvançatak, Geyikli ve Kabasakal Mahallesi'nde Şalpazarlılarla buluştu.
 
Dr. Hüseyin Örs burada yaptığı açıklama da: “Şalpazarı kararını vermiş. Şalpazarı Mehmet Öngöz’de karar kılmış. Burada gördüğümüz ilgi ve aldığımız destek Büyükşehir’in de müjdecisi niteliğinde. Büyükşehir’e giden yolda büyük bir destek aldık. İYİ Parti Trabzon’da her ilçede, her beldede, her köyde var. Çalışıyoruz, millete gidiyoruz. Çalıştıkça, millete gittikçe süreç bizim lehimize işliyor. Millet “kibir” istemiyor, millet “caka” istemiyor, millet “benim dediğim dedik” diyenlere ders vermek için 31 Mart’ı bekliyor.” dedi.
 
31 Mart yerel seçimlerinde halkın memnuniyetsizliğinin sandığa yansıyacağını söyleyen Örs; "Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Her gittiğimiz yerde bir çok sıkıntılı vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz. 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşlarımız memnuniyetsizliğini sandığa yansıtacaktır. Her seçim öncesi süslü ve algı yaratmaya yönelik söylemlerle geliyorlar. Seçim sonrası ise dediklerini unutuyorlar. Şimdi AK Parti’ye sözlerini hatırlatma zamanıdır. Bu iktidar algı operasyonları ile ayakta duruyor. Ama Türk Milleti bu operasyonlara gereken cevabı sandıkta verecek. Algı Tiyatrosu 31 Mart'ta  perde indirecek” dedi.
 

Editör: TE Bilisim