Trabzon’da yerel seçim heyecanı sona erdi. Belediye başkanları mazbatalarını alacakları günü beklerken görevini devredecek belediye başkanları ise veda mesajları yayınlıyorlar. Yomra belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu da sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayınladı.

Sağıroğlu, verilmeyecek hiçbir hesaplarının olmadığını belirterek, iftiralar ile karalamaya çalışanlara hakkını helal etmediğini belirtti.

Sağıroğlu mesajında “Sevgili vatandaşlarım çok kıymetli Yomralılar; Seçimler demokrasimizin vazgeçilmezidir. Bizim için geçmişte olduğu gibi bugünde Yomralı vatandaşlarımızın kararı her şeyden önemlidir. Suçlu aramıyoruz, ekip arkadaşlarımızın ve bizlerin yapmış olduğu yanlışlar yüzünden halkımız böyle bir karar vermiştir. Sandıktan çıkan sonuç bizim için bakidir. Her zaman dedik bizim tek derdimiz ‘Yomradır’. Bu ilke doğrultusunda da 15 yıl gibi uzun bir süre sizlerin dertleriyle dertleşerek hizmet vermeye çalıştık. Bu süre zarfında bizlere destek veren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ederek hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik istiyorum. Şunun özellikle bilinmesini isterim ki, bizim verilmeyecek olan hiç bir hesabımız olmadı. Yine olmayacak. İftiralarla bizleri karalamaya çalışanlara hakkımı helal etmiyorum.

Bundan sonraki süreçte yine vatandaşımın arasında olup 7/24 hizmetinde olmaya devam edeceğim. Kalın sağlıcakla...” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim