Hareketin bir kurtuluş mücadelesi olduğunu söyleyerek, ‘seçimden sonra içinde gençlerin ağırlıklı olacağı bir parti kuracaklarını ve milletin dertlerine çare olacaklarını söyledi.

Çoban ateşi hareketinin öncüsü eski Bakanlardan Rıfat Serdaroğlu kurtuluş savaşı ruhunu canlandırmak için siyasetten ve farklı alanlardan dostlarıyla oluşturduğu Çoban Ateşi hareketi heyeti ile Trabzon'daki ziyaretleri kapsamında  Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

TGC ziyaretinde Başkan Yusuf Turgut Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata, Başkan Yardımcıları Nevzat Yılmaz ve Haluk Ayyıldız hazır bulundu. Basın mensuplarıyla sohbet içinde ederek soruları cevaplandıran Rıfat Serdaroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında ciddi bir hareket başlattıklarını söyleyerek ‘Bu hareket dalga, dalga Anadolu’ya  yayılmaktadır. Bu hareket 31 Mart'tan sonra da partileşme aşamasına dönecektir.  Bugün ülkenin geldiği nokta geçmişi aratmaktadır. Türkiye uçurumun kenarındadır. Hareketimizin içinde gençler olacak, üçte birini kadınlar oluşturacaktır. Seçimden sonra bu hareket partileşecek ve ülkenin çözümü olacaktır." dedi.
 

Editör: TE Bilisim