Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl Dönümünü Rize Merkez ve ilçelerde 5 gün boyunca düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak. Etkinliklerle ilgili bilgi veren CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Cumhuriyetin 96.yılını, Cumhuriyet kenti Rize’de 5 gün sürecek etkinliklerle kutlayacaklarını kaydederek, “Cumhuriyetimizin 96.yılını, Cumhuriyet kenti Rize’mizde 5 gün sürecek etkinliklerle kutluyoruz. 2018 yılında başlattığımız Cumhuriyet Bayramı bayramlaşmalarımıza İyidere ilçemizden başladık. Cumhuriyet Bayramı Bayramlaşmaları CHP Rize İl Örgütünün geleneği olarak her yıl yapılacaktır. Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerimizi bu yıl 5 gün süreyle 10 ilçemizde gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet kenti Rize’den ‘Yaşasın Cumhuriyet, Hep Yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti’ diyerek Cumhuriyet Bayramımızı kutlayacağız.” dedi.

Kutlamalar Gerçekleştirilecek

28 Ekim Pazartesi günü Çayeli ilçesinde düzenleyecekleri Fener Alayına Ankara Eski Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın da katılacağını belirten İl Başkanı Deniz, şunları kaydetti:

“Etkinliklerimizin 1.Gününü İyidere ilçemizde gerçekleştirdik. Burada vatandaşlarımızla bir araya geldik. Cumhuriyet Bayramımızı kutlayarak bayramlaştık ve Türk Bayraklarımızı dağıttık. Etkinliklerimizin 2. Gününü İkizdere ve Kalkandere İlçelerimizde gerçekleştireceğiz. 27 Ekim’de Hemşin ve Çamlıhemşin ilçemizde vatandaşlarımızla bayramlaşıp Türk Bayrağının dağıtımına devam edeceğiz. Ayrıca aynı gün Pazar ilçemizde Fener Alayı ve havai fişek gösterisi düzenlenecek. 28 Ekim 2019 tarihinde Çayeli İlçemizde yapılacak Fener alayına Ankara Eski Milletvekilimiz Aylin Nazlıaka’da katılacak. Etkinliklerimizi 29 Ekim 2019 tarihinde Fındıklı ilçemizde düzenlenecek etkinliklerle ve 29 STK‘nın katılımıyla Rize Merkez’de yapılacak Fener alayı ile tamamlamış olacağız.”
İlyas GÜR
 
Editör: TE Bilisim