İl Başkanı Haydar Revi, İlçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun katılımı ile gerçekleşen toplantıda Terzioğlu, “Akşamın bir vaktinde bizleri buraya toplayan dava bilinci, davaya olan inanç, vatan, millet ve hizmet aşkıdır. Of Teşkilatının her bir kademesi her döneminde örnek teşkil etmiştir. %85 Üye oranı ile Pınaraltı Mahallemiz Türkiye derecesine girecek üye oranı olduğundan eminiz” dedi.

Derdimiz Of İşimiz Hizmet

AK Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu ve yönetimi kısa süre önce Of Medya Derneği Başkanlığına seçilen İzzet Keleş ve Medya Derneği yöneticilerine ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkanı Terzioğlu yaptığı konuşmada, “Yapmış olduğunuz kongreniz hayırlı olsun. Seçimleriniz nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Derdimiz Of ve Of’un sorunlarıdır. Of’a önemli hizmetler kazandırdık. Stadyum inşaatı devam ediyor. SGK ve Emniyet Müdürlüğümüz bitmek üzere. Bunlar içinde en yavaş ilerleyen hastane inşaatı. Kıyıcık’taki Jandarma Komutanlığımız binamızın parası çıktı. Of’umuz inşallah güzel bir hizmet binasına daha kavuşacaktır. Eski hapishanenin yerine Adalet Sarayı sözünü de aldık. İnşallah Of Adalet Sarayına da kavuşacaktır. Yerel seçimlerde süreç henüz başlamadı. Fakat konuyla ilgili hafta sonu Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine İlçe Başkanları olarak Ankara’da toplanacağız. Yerel seçimlerde de inşallah istişare kültürü ile hareket edeceğiz. Yeni yönetiminizin size ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” ifadelerine yer verdi.

En İyisini Yapma Gayretindeyiz

Ziyarette Of Medya Derneği Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yaşar da hazır bulundu. Kısa süre önce Of Müftülüğüne atanan Hüseyin İspiroğlu ve Heyeti İlçe Başkanı Terzioğlu’nu ziyaret ederek istişarelerde bulundular. İlçemiz için en iyisini yapma gayretinde olduğunu belirten Terzioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve Heyetine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Emrinizdeyiz 

Kadın ve Gençlik Kolları Mahalle Başkanlarıyla seçimden sonra ilk kez bir ara gelen Terzioğlu, “Değerli mahalle başkanlarım sorumluluğumuz ağır. İlçemizde 100 kişiden 83 kişi bize oy verdi. Bu parti bizim başımızın tacıdır ve her zaman emrindeyiz. İlçemizde taleplere elimizden geldiğince veriyoruz. Nöbetçi Başkan uygulamamız ile halkımızla sürekli diyaloglar halindeyiz durağan değil dinamizmi yüksek olan bir ilçeyiz,  biz Of’a ciddi bir yatırım yaptık. Toplamda 650 milyonluk bir yatırımdan bahsediyoruz. Bu yatırımları biz buraya isterken sizlerin vermiş olduğu destekle istedik. Değerli arkadaşlar önümüzde yerel seçimler var. Ben bu dönemde de sizlerden güler yüzlü olmanızı ve herkesi kucaklamanızı istiyorum. Hiç kimseyle münakaşaya girmeden güzel diyaloglar kurarak çalışmalar yapmanızı rica ediyorum. Katılan tüm mahalle başkanlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Hizmet Etmeye Devam

Of’a her geldiğinde mesleğini hatırladığını ifade eden İl Başkanı Haydar Revi; “Ben Of’a geldiğimde kendi mesleğimi hatırlıyorum. Makine mühendisiyim ve Of’ta da her şey makine gibi işliyor. İnşallah burası da diğer ilçelerimiz de bu şekilde çalışmalarına devam ederler. Biz Ak Parti olarak bu güne kadar sendelemedik, sendelemeyeceğiz. Millete efendi olmaya değil, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Durmak Yok

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Önümüzde 2019 seçimleri var. Ben bu vesileyle 2014’teki seçimde şahsıma göstermiş olduğunuz, partimize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eğer büyüklerimiz takdir ederse biz durmak yok, yola devam diyoruz” ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim