Sosyal medya kanalları üzerinden videolar ve görsellerle geniş kitlelere projelerini anlatan Gürsoy, vatandaşlara yüz yüze iletişim aracılığıyla da projelerinden bahsediyor. Hükümet tarafından özel bir kanunla gündeme gelen Arsin Yatırım Adasının takipçisi olacaklarını ifade eden Gürsoy, " Arsin Yatırım Adası, Organize Sanayi Bölgesiyle entegre bir şekilde geniş bir yelpazede başta ilçemiz olmak üzere şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli bir seviyede katkısı olacaktır. Bu projeyle alakalı hükümetimizin çalışmaları devam etmektedir.

Bizler de şimdi olduğu gibi göreve geldiğimizde takipçisi olup en kısa sürede hayata geçirilmesi için çaba göstereceğiz. Ufak çaplı bir projeden bahsetmiyoruz. Bakanlıklarımızın, Milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Ticaret Sanayi Odamızın, Organize Sanayi Bölgemizin ve Arsin Belediyemizin iş birliğiyle bu proje Allah'ın izniyle hayata geçecektir. İstihdama katkıda bulunacağı gibi Arsin'in gözde ilçe haline gelmesi noktasında da önemli bir misyon üstlenecektir" dedi.

Arsin OSB ile yürütülen iş birliğinin de maksimum düzeye çıkarılacağını ifade eden Gürsoy, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, şehrimizde düzenlediği mitingde Arsin OSB'deki elektrik sorununu bu sene içerisinde tamamen çözeceklerini ifade etmişti. Bu sorunun çözümünün yanı sıra belediye başkanı seçildiğimde Arsin OSB ile iş birliğimiz üst düzeyde devam edecektir. Orada sadece üretim yapılmıyor, geleceğimiz olan gençlerimize yönelik yatırımlar da yapılmaktadır. Arsin halkı bize güveniyor ve biz Allah'ın izniyle bu güveni boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim