AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının organize ettiği yemeğe, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Av. Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, AK Parti Ortahisar Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ortahisar Gençlik ve Kadın Kolları ve AK Parti Ortahisar Mahalle Başkanları katıldı. 

Ortahisar En Çok Çalışan Teşkilat

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yemekte teşkilat mensuplarına yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında,Ortahisar’ın her seçimde olduğu gibi Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyleyen Altunbaş, “24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Ortahisar Teşkilatı seçimlerin yine en iyi ve en çok çalışan teşkilatı olmuştur. Cumhurbaşkanımızı ilk turda Türkiye Cumhuriyeti’nin 1. Başkanı, AK Parti’yi de birinci parti seçme başarısını gösterdik. Ortahisar ilçesi olarak her zaman olduğu gibi Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı ile desteğini sandıkta göstermiştir. Süreç içerisinde gayret sarf eden, özveri ile çalışan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Fitne Fesat Yok Çalışma Var

Teşkilatları ilerisi için uyararak bir takım tavsiyelerde bulunan Altunbaş, Mahalli İdareler Genel Seçimlerine değinerek şunları söyledi: “AK Parti olarak Türkiye genelinde oy oranlarında yaşadığımız düşüşü telafi etmek ve çıtayı her zaman olduğundan daha yükseğe çıkarmak için çok çalışmalıyız. Teşkilattaki herkes şahsi menfaatleri ve bireysel beklentileri bir kenara bırakıp fitne ve fesattan uzak duracak. Önümüzde çok önemli ‘yerel seçimler’ var ve herkes tüm enerjisiyle bu seçimlere hazırlanmalıdır. Bu günden sonra yerel seçimlerin startını da vermiş bulunuyoruz. Herkes aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. AK Parti hizmet partisidir. Vatandaşımızın yardımına ve hizmetine koşacak ve kutlu davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz”
 
Editör: TE Bilisim