Heyet sırasıyla; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Başkanı Revi AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

Soylu İle Görüştüler

İlk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret eden heyet, Bakan Soylu’ya 31 Martta gerçekleştirilecek olan seçimlerle ilgili yapılan hazırlık ve çalışmalar hakkında bilgi vererek yerel seçimler için istişarelerde bulundu. Ziyaretin ardından Başkan Revi, Bakan Soylu'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

“Trabzon liderine her zaman omuz verdi”

Ardından, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Usta'yı makamında kabul eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak " Trabzonlu hemşerilerimizden tek beklentimiz Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaları. Trabzon liderine her zaman omuz vermiş, destek olmuştur. 31 Martta da üzerine düşeni yapacaktır." dedi. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu da Bakan Albayrak'tan Trabzonspor'a hizmet noktasında destek istedi. Trabzonspor’ un başarısı için üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirten Bakan Albayrak, Haydar Revi nezdinde Trabzon teşkilatına ve Büyükşehir Belediye Başkan adayına başarılar diledi. 

Kazanacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı da ziyaret ettiklerini belirten İl Başkanı Revi “Sayın Bakanlarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bakanıyla, Milletvekiliyle, hemşerisiyle ve halkıyla, biz hep birlikte Trabzon’uz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimleri de el ele vererek büyük bir zaferle kazanacağız. Sayın Bakanlarımızın destekleriyle Trabzon’dan Cumhurbaşkanımız, Dünya Lideri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına gurur duyulacak sonuçlar çıkacağız.” ifadelerini kulandı. 

Kurtulmuş’a Bilgi Verdi

Bakanlara gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Başkan Revi’yi AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş makamında kabul ederek özel bir görüşme gerçekleştirdi. Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’a seçimlerle ilgili bilgi verdiğini belirten Revi “Zaman ayırıp makamında bizleri kabul eden Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş başkanımıza seçimlerle ilgili yereldeki çalışmalarımız hakkında bilgi verdim. Trabzonlu hemşehrilerimize selamlarını ileten Genel Başkan Vekilimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim. “ dedi.
 
Editör: TE Bilisim